Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy végre felfogj...

Mit tegyek, hogy végre felfogjam, hogy esélytelen?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok.

Már ezredeik helyen keresem a megoldást, de egyszerűen nem tudok mit csinálni.

Kb. 7 éves korom óta (14 évig) minden évben elmentem egy ilyen tanulmányi csapatversenyes táborba. Egyszer, 12 éves koromban olyan dolog történt, ami eddig nagyban befolyásolta az életemet. Volt ott egy csaj, aki nagyon megtetszett, de mivel akkoriban még a mostaninál is nagyobb nyomorék voltam, ezért élőben nem mertem beszélni vele, csak mikor hazaértem kutattam fel és írtam rá. Dumálgattunk és kb. az egész nyarat vele beszélgettem el. Ő is keresett, én is kerestem (igazából már fogalmam sincs miről beszélgettünk, de biztos jó lehetett). Aztán 13 évesen újra voltunk táborban és végre pár szót beszéltünk is. Jó volt, szerintem. Akkor még kicsit elhittem, hogy lehet valami két 13 éves gyerek között 300 km távolsággal... Az a nyaram is "vele" telt el. Soha nem mondta, hogy én tetszem neki, soha nem adott az ilyen kérdésekre egyenes választ. Én még """szerelmet""" is vallottam neki, de erre sem mondott semmi konkrétat. Akkortájt kezdtem beletőrödni, hogy ebből semmi nem lesz, pont akkor lett csávója, és kicsit bekattantam... névtelenül írogattam neki... elég szépeket...

Ez volt tavalyelőtt nyáron.

Azóta kb. nem beszéltünk... Megpróbáltam feléleszteni a dolgot, hogy bocsánatot kértem, de valahogy már nem olyan mint régen (mármint a beszélgetés)...

Valamiért érdekes érzésem van, ha rágondolok (ami elég gyakran (naponta) van). Meggyullad a gyomrom, hiányzik. Csodálatosan gyönyörű, bármit megadnék, csak, hogy mégegyszer átéljem a tábori pár szóváltást. Igazából, már azzal is beérném, ha havonta, kéthavonta pár szót dumálnánk, de már nem merek ráírni, mert gáznak érzem és kicsit már betegesnek ennyi idő után.

Most, majd 3 évvel később visszanézegettem az akkori táboros képeket, és kicsit bekönnyeztem.

Mindig rettenetesen kedves volt velem, érdeklődő. Én félénk nyomi gyerek vagyok, szóval ritkán beszélgetek ennyit egy lánnyal...

Mit tegyek?

Hogy lépjek túl rajta?

2015. febr. 1. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor fogsz igazán túllépni rajta,amikor majd megismersz valakit,aki nála is jobban érdekel.Ez nem tudm,mikor fog bekövetkezni,de amíg nem akarsz túllépni,addig nem is fogsz.
2015. febr. 1. 20:04
 2/4 anonim válasza:
Tolts tobb idot a barátaiddal nem kozos kockulásra gondolok hanem tobb kozos beszélgetés veluk,tobb nevetés,tobb lelkizés stb Hiszen a barátaid jobban ismernek mindenkinél és ok adják a legjobb tippeket.Talán a barátaid által találsz egy másik lányt. ;)
2015. febr. 1. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Kelj fel a gép mellől és menj emberek közé. Beszélgess élőben, mert a szemkontaktus megtanulása fontos lépés az ismerkedéshez.
2015. febr. 1. 20:22
 4/4 Pörölyfej Béla válasza:
Ez nem hozzáállás. Oda mész élőben és megmondod a tutit. Ha pofára esel pofára esel, nem vesztesz semmit. Ha meg bejön a dolog, akkor megütöd a főnyereményt. Kiskoromban én is lámpalázas voltam a lányoktól, de ez el fog múlni idővel, ne félj. És ha lepattint, akkor ne menj utána feleslegesen. Olyan szekér után, ne szaladj ami nem vesz fel. Illetve a nők olyanok, mint a villamos: mindig jön a következő. :)
2015. febr. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!