Teljesen esélytelen, hogy összejöjjünk?
Figyelt kérdés
Ha egy lánnyal váltottam pár szót (elhagyta a cuccát és szóltam neki hogy ott van a terembe), bejelöltem facebookon, hogy hátha visszajelöl és akkor beszélgetést kezdeményezek. De nem jelölt vissza, akkor ez most reménytelen? :D2014. okt. 16. 15:46
2/6 anonim válasza:
kezdeményezz így is beszélgetést, ha lehet, ez az ő beállításaitól függ :D
de ne legyél már ennyire nyámnyila !
3/6 A kérdező kommentje:
Ötletem sincs, hogy hogyan kezdeményezhetnék. Ötlet?
2014. okt. 16. 16:11
4/6 anonim válasza:
hogyhogy hogy? osztálytársad vagy csak évfolyam?
pl így :
- szia megvan az összes könyved? ^_^
- ( random női válasz )
- na örülök, tanulsz a holnapi matekdogára?
vagy ilyesmit, amúgy meg matekra nem lehet tanulni mert az egy $z@rság XD
vagy akármit, csak kérdezzd meg tőle mit csinál épp vagy akármi, szerintem nem harap, de ha igen az se rossz :P
5/6 anonim válasza:
ja de elfelejtettem : a legjobb az ha a suliban beszélsz vele xD ott nem tudja azt csinálni, hogy " látta " de nem válaszol
6/6 anonim válasza:
Az hogy nem jelölt vissza Facebook-on az nem azt jelenti, hogy nem akar tőled semmit, mert ugye nem interneten éljük az életünket. :)
Szóval fel a fejjel, biztosan nem volt még ideje megnézni az oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!