Lányok! Ti örültök a bókoknak? Milyen hatással van rátok?
Hát ne legyen túl nyomulós az a bók. Dicsérd a szépségét vagy mondj neki valami szépet, de ne valami régi pocsék csajozós dumát! Ha egy lánynak bókolsz akkor az elpirul vagy ki hogy viseli van aki a ruháját/haját igazgatja. Bókoljál neki azt szeretik a lányok.
14/L
Én nem szeretem, mert nem tudok vele mit kezdeni, vagyis nem tudom mit kéne reagálnom rá. Amikor megdícsérnek, bennem annyi fogalmazódik meg, hogy oké. Semmi más.
Meg elhinni se tudom, hogy komolyan gondolja az illető és mindig azt hiszem, hogy csak hazudik, vagy az illem miatt mondja. Mondok fapofával egy köszit, aztán ennyivel el is van részemről intézve a dolog.
Jobban szeretem azt, ha beszólnak vagy kritizálnak mert erre vissza lehet szólni, aztán nevetünk rajta, vagy ha nagyon bántó volt a beszólás, akkor otthon elalvás előtt kisírom magam. :D
De ez minden egyes emberrel így van nálam, még lányoktól meg családtagoktól is rossz hallani, ha valami jót mondanak rólam.
Hát úgy tűnik, kivétel leszek, én szeretem a bókokat. Nem is értem, miért csinál sok lány problémát belőle, meg kell köszönni és kész :)
De azért jó érzés, egy visszaigazolás, hogy az ember tetszik a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!