Hogyha egy olyan lánnyal vagyok együtt aki cigizik akkor pl csókolózásnál lehet az hatással rám, és van rá esély hogy leszoktassam?
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 17:15
1/6 anonim válasza:
Csókolózásnál konkrétan elég szar íze lesz a lány szájának. Egyébként meg nem valószínű, hogy le tudod szoktatni, én nem dohányzom, de soha nem is akarnék leszoktatni senkit, mert az ő dolga mit csinál. Egyszerűen nem jövök össze dohányossal, mert engem a cigi zavar.
3/6 A kérdező kommentje:
még nincsen teljesen rászokva, csak ritkán szív
2014. aug. 15. 17:18
4/6 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a barátom, hogy néha cigizik csak és én ugyanugy mint te azt hittem le tudom szoktatni, hát most ott tar a dolog, hogy rájöttem napi 1 doboz helyett 2-öt sziv, és nem tud leszokni. Ugyhogy felejsd el, hogy le tudod szoktatni.
5/6 anonim válasza:
Az én párom elég durván láncdohányos volt, de mikor megkérte a kezem megmondtam neki, hogy csak akkor van jövőnk, ha leszokik. Hat éve vagyunk házasok, szóval van esély.
6/6 anonim válasza:
Le tudod szoktatni,de csak ha ő is akarja.De nem úgy,hogy "jó volna ha leszoknál blabal"hanem határozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!