Nagyon félénk lennék?
Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy nagyon bejövök egy lánynak, meg én is bejövök neki..
Tegnap találkoztunk, jól elbeszélgettünk, röhögtünk elég sokat, majd amikor leültünk xy helyre, eléggé félénk voltam, és ő kezdeményezett, majd facebookon leírta hogy nem erre számított, stb stb. Meg nem így gondolta, hogy ilyen félénk vagyok, igazából, egyáltalán nem vagyok ilyen, csak tényleg, elképesztően szép, és nem gondoltam volna hogy egy ilyen lánynak befogok jönni. Mit tegyek? Mivel tudom újra "elnyerni" a szívét?! Nem szoktam félénk lenni tényleg, de mit tanácsoltok?!
2015. febr. 1. 16:28
1/2 anonim válasza:
Hívd el randizni, és beszélgess vele úgy mint ahogy az elején, ne azt nézd mennyire szép, mert az csak eltereli a figyelmed. Inkább azzal foglalkozz amit mond. És reagálj rá. Azt meg felejtsd el, hogy jól néz ki.
2/2 anonim válasza:
már semmit kérdező,,, sajnos ennyi volt, de legalább volt csajozós élményed, majd erre lehet építeni ,,, ennyi
elrontottad az első találkátokat és csalódást okoztál,,, vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!