Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van egy ping pong asztalom....

Van egy ping pong asztalom. Kb. már 4 éve ping pongozok rajta, és már nagyon belejöttem. Úgy érzem, hogy képes lennék versenyeket nyerni, de igen félénk vagyok és nem merek indulni. Érdemes lenne indulnom?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 23:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és 15 éves fiú vagyok.
2014. jún. 28. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
először inkább próbálj ki egy rendes edzést, és majd rájössz, h az amatőr versenyek megnyerésétől is messze vagy valszeg ;)
2014. jún. 29. 00:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Menj el egy edzésre vagy egy sulibajnoksagra.

Nem akarlak lebecsülni de lesz meglepetés az biztos.

2014. jún. 29. 00:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat lehet hogy igazatok van. Előbb elmegyek egy edzésre és majd utána...
2014. jún. 29. 01:50
 5/10 anonim válasza:

Menj el egy edzésre, ahol megmutatják hogy állj az asztalhoz, hogy fogd rendesen az ütőt, tenyeres-fonák mozdulatokat, szerválás stb... és majd ott megmondják-te is érezni fogod-hogy mennyire vagy tehetséges, kitartó :)

6 éve pingpongozom, úgyhogy majd írj hogy mi volt :D

2014. jún. 29. 10:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Egy kicsit nem becsülsz alá? Azért az megvan, hogy hogy fogjam az ütőt és hogy hogy álljak oda az asztalhoz. Néha a barátaimmal olyan meccseket szoktunk játszani, hogy mi is meglepődünk, hogy milyen jó volt (pörgetések, nyesések, lecsapások...).
2014. jún. 29. 13:06
 7/10 anonim válasza:

Dehogy becsüllek alá...:) csak tudod nem mindegy. nem csak megfogod, odaállsz és kész. nagyon sok finomságon múlik.

De igen, én kérek elnézést, hogy segíteni próbáltam 6 év versenyzői tapasztalattal ...

2014. jún. 29. 14:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem, én kérek elnézést. Tényleg csak úgy magától nem tanulja meg ezeket az ember.
2014. jún. 29. 15:02
 9/10 anonim válasza:
Hát mindenesetre írj majd hogy mi sikerült... ha meg akarsz erről beszélni akkor írj nyugodtan :D
2014. jún. 29. 15:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszi.
2014. jún. 29. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!