Milyen ping-pong ütőt vegyek? Gondolkoztam a cornilleau perform 600ról erről esetleg vélemények? Maximum 6000 FT-ig mennék válaszokatköszönöm előre is
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 18:55
1/2 anonim válasza:
Márka szerint nem ismerem őket, de a legjobb tapadásút vedd :D
Tudom nem sok de nekem anno ez vált be :)
2/2 anonim válasza:
Hath bocs, hogy ezt kell mondanom de 6000 FT bol nem lehet venni jobbat cornileau t ne vegyel mert nagyon szar.mondjuk ami a baj az annyi hogy 6 ezer egy db gumi szoval soha ne gyari utot vegyel mert azok nem jok szoval szerintem meg gyujts es vegyel 12 ezerert 2 db gumit ami max os legyen vagy 1.7 es es egy fat ami egy kicsit dragabb kb 10 ezer es vegyel egy ping pong uto ragasztot amit mar ezer ft ert tudsz venni a gumit vagd ki mert negyzet alaku es ragazd meg mind a 2 gumit es a fat hagyd kb 20 percig mig megszarad a ragaszto es ragazd ra
es igy mar lessz egy jo ping pong utod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!