Lekéstem az asztaliteniszről?
Hali!
Regebben ping-pongoztam még az általános sulimban (egész jól ment, alapok nagyon jól megvannak) aztán abbahagytam, de most újra elkezdtem gyakorolni napi 4-5 órákat...van esélyem még bekerülni valamelyik sportklubhoz és magasabb szinten versenyezni 18 évesen (Megyei-, Országos Bajnokságokra gondolok) ?!

Köszi.
Vidéki vagyok...apummal szoktam játszani itthon (ő elég jól játszik) aztán tényleg sokat fejlődök, de akkor már nincs esélyem bekerülni valami komolyabb csapatba ill. komolyabb szinten sem tudom már majd űzni?!

Figyelj én is 18 vagyok, 2 éve kezdtem suliban haverokkal játszottunk, nekem megtetszett ez a sport és sztem nem is vagyok benne rossz és nemrég elmentem egy egyesülethez és azt mondta a pali, hogy annyira nem vagyok rossz lehetek 2 hónap próbaidőn és ha fejlődök akkor maradhatok tovább.
Szval ha van hozzá tehetséged akkor mért ne lenne esélyed versenyezni is :D
Azt ajánlom, hogy látogass meg egy egyesületet és ha látják, hogy van benned fantázia akkor sztem maradhatsz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!