Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor érdesem elkezdeni a...

Mikor érdesem elkezdeni a fitnesst? Lekéstem róla? :/

Figyelt kérdés

Nem a szokásos pl kardio edzésre gondolok hanem a sportágra.

Példa:

http://www.youtube.com/watch?v=k_kdmk1muxQ

14 éves lány vagyok,van pár távolabbi ismerősöm akik fitnesseznek de ők már 8 éves koruk óta csinálják.

Még elkezdhetem/érdemes elkezdenem?:S

2010. dec. 21. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sosem késő.
2010. dec. 21. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A fitness az a testépítésből alakult ki.Pontosabban a női testépítés alternatívája maga a sportág.Fiatalon el lehet kezdeni és érdemes is(te még bőven elkezdheted egyáltalán nem késő)mert kell a színpadi mozgáshoz 1 alapozás.De komolyabb szinten ez nem a fiatalok sportja.Tehát akár hobbi akár versenyszinten akarod csinálni még pont jó a korod hozzá
2010. dec. 21. 20:08
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Zöld kezecskék metek.:)

2010. dec. 21. 20:12
 4/11 A kérdező kommentje:

*mentek

:D

2010. dec. 21. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot megtanultam az eddigi életem során,hogy bármenyire is úgy tűnik,hogy már késő és nem kezdek bele akkor egy-két év múlva,úgy fogom érezni,hogyha akkor elkezdtem volna még nem lett volna késő.

Tehát ha most azt érzed pl,hogy ha 2 éve elkezdted volna még időben lett volna,akkor további két év múlva azt fogod érezni,hogy ha most neki áltál volna még simán belefért volna.

Röviden pont úgy ahogy az első válaszoló is mondta sosincs késő.

És még csak 14 vagy még versenyezhetsz is a jövőben.

Meg amit egy 8 éves 1 évig tanul azt te eltudod sajátítani 1 hónap alatt szerintem ebben a korban.

2010. dec. 21. 20:13
 6/11 Saten ‫҉ ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs késő, pont a megfelelő korban vagy
2010. dec. 21. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az meg a dolog másik fele hogy a színpadi mozgás édes kevés és csak a sport egyik fele.A másik fele olyan dolog amit fiatalon nem lehet elsajátítani illetve elkezdeni.Ez a súlyzós edzés,a kemény aerob edzések és a tudatos táplálkozás(testépítő étrend)

Így hiába kezdi el valaki már 7-8 évesen a mozgás elsajátítását ha a fentebb leírt dolgokat csak 13-14 évesen tudja elkezdeni.

2010. dec. 21. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
35 évesen se lenne késő
2010. dec. 21. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy 50 év körül vagy, de 14 évesen persze, hogy nem késő, nyugodtan kezdd el
2010. dec. 21. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Persze,hogy elkezdheted.A fitneszt amúgy sokan akkor kezdik,amikor kiöregedtek az alapsportágukból.

A jelenlegi legnagyobb fitnesz sztár Jennifer Nicole Lee,28 évesen kezdte.

2010. dec. 21. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!