Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Valaki ismerkedne egy...

Lányok! Valaki ismerkedne egy alacsony, ronda sráccal? 28F

Figyelt kérdés
Még sosem volt senkim, de nagyon szeretnék egy párt.

2015. febr. 1. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

úristen XD hát kérdező akkor tényleg az a legjobb megoldásod amit az utolsó mondott.

Kb.

Menj, hagyd a nőket, foglalkozz a saját életeddel próbálj valami jó állást találni hogy ha más nincs legalább pénzed legyen, esetleg sportolj valamit ha belefér..

azt ennyi, legalább degeszre zabálhatod magad a pénzedből, családod csak van. Majd biztos jobban fognak szeretni ha lesz pénzed, azt velük elleszel egy darabig, max nem lesz saját családod, csak te leszel a jó fej nagybácsi :D, aki milyen laza meg minden [persze mert neki nem kell a saját családjába energiát fektetnie]

Aztán szépen meghalsz egyedül, vagy időközben elmész külföldre és hátha tényleg találsz valakit, nem tudom a Magyar nők mennyire felszínesek, de lehet több esélyed lenne külföldön

2015. febr. 1. 12:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.. Nem szeretném elvenni a kedved, de nem szeretnék butaságot sem írni.. A helyzet az, hogy, aki külsőleg nem néz ki jól, mint te meg én, az akármit csinálhat sosem lesz sikere egyetlen egy lánynál sem... Eddig csak egyszer volt kapcsolatom, de csak 2-hétig tartott, ebből összesen 4X találkoztunk.. A szakításnak az oka, állítólag az volt, hogy túl unalmas vagyok... Aztán volt még 4-lány, akikkel akiket nagy nehezen randira tudtam hívni, de a találkozás után letiltottak és letöröltek minden közösségi oldalamon... Egyértelmű, hogy a külsőm miatt tiltottak, hiszen jól érezték magukat velem.. Egy hullámhosszon voltam ezekkel a lányokkal, de sajnos nem tetszettem nekik... Egyszerűen annyira ronda vagyok, hogy egy lány sem szeretne tőlem semmit.. A legjobb esetben is csak barátnak könyvelnek el.. :( 18/F
2015. febr. 1. 14:56
 13/16 anonim válasza:

Nem értem hogyan vélekedhet valaki így magáról, és ennyire ne legyen valakinek önbizalma, önbecsülése.

Hát ne is várjátok, hogy valaha is lesz valakitek, ha ti sem bíztok magatokban..Lehetsz akármennyire "ronda", valakinek megfelelsz úgy is. ilyen az élet

De ha ilyen szarul állsz hozzá, akkor nincsenek túl jó kilátásaid a jövőre nézve nők terén... ez fix

2015. febr. 1. 16:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez nem önbizalom függvénye, hanem a visszajelzések függvénye. Eddig még soha nem kaptam pozitív visszajelzést egy lánytól sem. Mind szerint ocsmány vagyok.
2015. febr. 1. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:

itt biztos találsz valamit

[link]

2015. febr. 2. 09:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, én már próbálkoztam ott. Ha valóban ronda vagy, még ott se számíthatsz válaszra a lányoktól. Persze az számomra is rejtély, hogy mire számítanak egy ilyen oldalon.
2015. febr. 2. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!