Lányok! Valaki ismerkedne egy alacsony, ronda sráccal? 28F
Figyelt kérdés
Még sosem volt senkim, de nagyon szeretnék egy párt.2015. febr. 1. 10:58
2/16 anonim válasza:
Micsoda lehengerlő bemutatkozás, esetleg arról nem akarsz mesélni, hogy milyen alakút szartál tegnap?
3/16 anonim válasza:
Annyira ne legyél elkeseredve, hogy itt próbálsz meg ismerkedni.. nagyon sok olyan fiú van, akik alacsonyabbak az átlagnál, de ezt kompenzálják máshogy. Ne legyél elkenődve, hanem kompenzálj te is.. pl. legyél sportos, kidolgozott. Több esélyed lesz hidd el. A másik dolog amin változtatnod kellene, az az önbizalmad.. legyél magabiztos, felszabadult, ne görcsölj hogy nem volt senkid.. Onnan tudom, hogy nem vagy magabiztos, hogy itt akarsz ismerkedni. Felejtsd el! Fel a fejjel, irány emberek közé, és hajrá! Azt kéne megérteni, hogy a másik nem is ugyanolyan, mint mi, kell neki a másik.. abba meg még senki nem halt bele, hogy próbálkozott. Mindent bele! 21/F
4/16 A kérdező kommentje:
Már csak neten ismerkedem. Élőben még szóba sem állnak velem a lányok, annyira ocsmány kinézetem van. Neten legalább kép nélkül el lehet beszélgetni egy ideig.
2015. febr. 1. 11:10
5/16 anonim válasza:
most akkor neked nő kell vagy egy pár?
6/16 anonim válasza:
Az oké, de ez kinek használ? senkinek. és ne így állj magadhoz, hanem adj magadra.. ocsmány kinézeted van? most mi? Mi lehet az amivel nem lehet valamit kezdeni? Ha kell menj el kozmetikushoz, fodrászhoz, ha csak ezen múlik.. nincs olyan kifogás ami vissza kéne hogy tartson téged a SZEMÉLYES ismerkedéstől..
7/16 A kérdező kommentje:
Az arcom teljes szerkezete ronda. Nem az arcbőröm, hanem a teljes arcom. Undorító. Meg alacsony is vagyok. Rengeteget ismerkedtem már személyesen, de elegem lett abból, hogy két mondatot nem hajlandóak velem beszélni a lányok, mert kiül az arcukra a hányinger, és olyan gyorsan lelépnek, amilyen gyorsan lehet.
2015. febr. 1. 11:18
8/16 anonim válasza:
Ismered azt a közmondást, hogy " Zsák a foltját " ?
Próbálkozz. Ha meg tényleg így van ahogy mondod, akkor lehet túl magasra rakod a mércéd.
9/16 A kérdező kommentje:
Nincs magasan a mércém. Sőt, egyáltalán nincs elvárásom. Csak legyen valaki. Bárki jó. De én egy lánynak sem vagyok elég jó a külsőm miatt.
2015. febr. 1. 11:36
10/16 anonim válasza:
Jobban jársz, ha lemondasz a nőkről. Alacsony és ronda férfi egynek se kell, bármilyen is legyél egyébként. Viszont ha egyszer gazdag leszel, akkor még lehet esélyed. Illetve próbálkozhatsz külföldön is, állítólag nem mindenhol olyan felszínesek a nők, mint Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!