Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi kínlódás és küszködés...

Mennyi kínlódás és küszködés után jöttél rá, hogy végsősoron a csajozási sikereid attól függnek, hogy mennyire jól nézel ki?

Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 22:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
45%
ki a büdös fenét érdekel, most rólad van szó, nem az egész női társadalomra ráokádott sztereotip dolgokról.
2015. jan. 31. 23:27
 22/32 A kérdező kommentje:

nekem csak annyi kéne, hogy a csaj átlagosan csinos legyen, fiatal, vékony. SEMMI EXTRA tényleg.

ezzel szemben pl tavaly egész évben nem voltam olyan növel, akinek lapos lett volna a hasa.

Egyik lány vékony volt, de még neki is volt hasa :(

2015. jan. 31. 23:28
 23/32 anonim ***** válasza:
68%

Abszolút nem csak a kinézet a lényeg. Múlt heti példám:

Láttam egy szép (de tényleg szép) szőke lányt a végállomáson. Mellette egy vézna zselés(zsíros?) hajú cigánygyerek és kezét fogta. A csávó úgy nézett ki, mint egy búza. Hozzá nem értem volna...Oké-oké, nem a külső a lényeg, de egyes emberek hova le nem adják az igényeiket...

Ez a lány is csak különb srácot kaphatott volna, de neki ez kellett...

2015. jan. 31. 23:31
 24/32 A kérdező kommentje:
hát elmondásod alapján azt a csávokát én divatosnak tudom vizionálni. semmiképpen sem bénucinak.
2015. jan. 31. 23:32
 25/32 anonim ***** válasza:
41%
na jó. nincs mit szépíteni kérdező, te egyszerűen látens homokos vagy. fájtold le magadban!
2015. jan. 31. 23:32
 26/32 anonim ***** válasza:
14%

Nem kellett hozzá túl sok idő.

Egyébként attól jobban függ hogy mennyi pénzed van. Ha elég sok lóvéd van, az felülír mindent (lehetsz bármilyen ronda, lesz mindig csajod)

2015. febr. 1. 02:42
 27/32 anonim ***** válasza:
58%
Elég gyorsan rájöttem. A külsőm miatt soha egy lánynál sem lesz esélyem. Az önbizalom, a jó duma, a humor semmit sem ér, ha az ember olyan ocsmány, mint én.
2015. febr. 1. 10:27
 28/32 A kérdező kommentje:
ér az, de csak max a veled egy szinten lévő nőkkel
2015. febr. 1. 12:40
 29/32 anonim ***** válasza:
46%

Látom már járkál a turbófeminista szüfrazsettek sonderkommandója lepontozni :D Fáj az igazság, de érvelni luxus?

Kár hogy a lepontozás nekem is megy. Mindjárt be is mutatom.

2015. febr. 1. 12:42
 30/32 anonim válasza:
Helló mindenkinek. Én 12 éves koromnál fogva ,,tanultam a szép nöknek hogy mi kell‘‘ 18 évesen már tanitgatam a tapasztalatlan srácokat csajozni, és 5/4 sikeresen át ment a szép csajoknál úgy hogy még mindig együtt vannak peddig,21 éves vagyok. 1.lépés ápolt legyél. 2.nagy ön bizalom. 3. JÓ DUMA. /bonusz pont, ha kivagy gyurva és meg tudod valamire hívni/
2015. febr. 17. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!