Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi kínlódás és küszködés...

Mennyi kínlódás és küszködés után jöttél rá, hogy végsősoron a csajozási sikereid attól függnek, hogy mennyire jól nézel ki?

Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 22:35
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
gondold már el, hogy egy szexi testü nő fetreng az ágyban egy pókhasas, ropikarú, gyerekképü, rossz tartású kis fos pasival.
2015. jan. 31. 22:50
 12/32 anonim ***** válasza:
63%
Hát pedig van olyan hidd el. Önbizalmuk és jó dumájuk van nem tökéletes kinézetük. Ennyi az egész.
2015. jan. 31. 22:58
 13/32 anonim ***** válasza:
78%

arra nem gondoltál, h ne legyél vézna karú, pókhasú gyökér? :D

én is kva sovány alkat vagyok meg még magamhoz képest is lefogytam, a pofám meg olyan sápadt, mint egy drogosnak, mégis volt közöm már néhány igencsak szép nőhöz (roppant válogatós vagyok). képzeld, eljártam edzeni, és adtam az étkezésemre, így már nem csontkollekció vagyok, hanem szikár, szálkásan vékony.

meg ugye öltözködésre, hajviseletre is lehet adni. meg persze a belső, karizma, intelligencia, egyenesség etc., még fontosabbak. bárkiből lehet összességében egy valamire való pasi, aki pedig überatomgáz az pedig meg is érdemli.

2015. jan. 31. 22:59
 14/32 A kérdező kommentje:

fogadni tudnék rá, hogy nem vagy alacsony.

tehát: MAGAS VAGY?

mert ha igen, akkor nem kell több magyarázat.

2015. jan. 31. 23:02
 15/32 anonim ***** válasza:
45%

látom mindenképp kell vmi ostoba kifogás neked :D

igen, magas vagyok, de akkor egyből fel tudom neked hozni az egyik haveromat aki 162 cm magas, mégis több tucat felett jár a striguláinak a száma. :D na erre mit mondasz? ha ő is sírna mint vmi utolsó szerencsétlen, még mindig szűz lenne. de ad magára, sportol, tanult, művelt, humoros és tud jól bánni a nőkkel minden téren. megküzdött ezért, nem pedig rinyázott.

2015. jan. 31. 23:08
 16/32 A kérdező kommentje:

én sirok, mégis megdugok 1-2 havonta egy-egy limlom csajt.

Akkor mi lenne, ha még kidolgoznám a belemet is?

2015. jan. 31. 23:10
 17/32 anonim ***** válasza:

Őszintén?Nagyon sok mindenen mentem keresztül addig,sokáig inkább megpróbáltam változtatni dolgokon,de azzal sem jutottam előrébb egyáltalán.

Mire végleg beismertem ezt,az olyan 6 év volt nagyjából,azóta sem változott a véleményem,és nagyon úgy néz ki,nem is fog.

23/F

2015. jan. 31. 23:17
 18/32 anonim ***** válasza:
70%
mondjuk az lenne, hogy nem csak "lim-lom" nőket dugnál + ha fejlesztenéd még a személyiségedet akkor nem lenne pofád ilyen módon skatulyázni mások értékét. te is egy "lim-lom" ember vagy, az a helyzet, és nem a külsőd miatt.
2015. jan. 31. 23:20
 19/32 A kérdező kommentje:

pffff...

Te nem tudom milyen szinten imsered a lányokat, mert tudnod kéne, hogy ők milyen szinten skatulyázzák a pasikat.

2015. jan. 31. 23:21
 20/32 Költőnő? ***** válasza:
32%
hát ezzel a lim-lom jelzővel szépen lefestetted magad
2015. jan. 31. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!