Felenkebb fiuk, akik nem mernek kezdemenyezni a lanyoknal, hogy mutatjatok ki a lanynak, hogy bejon, tetszik es talan szerelmesek vagytok bele? Hogy viselkedtek veluk szemben? Mit csinaltok, hogy tudtukra adjatok, hogy ti nem mertek lepni, es jo lenne ha o lepne? Haverjaitok hogy viselkedik a lannyal szemben? Orulnetek annak, ha a lany szolitana le, koszonne, kezdemenyezne beszelgetest, vagy akar egy kis papircetlit irna nektek? Facebookon a felos viselkedes ellenere vissza jelolnetek, es ra irnatok, vagy valaszolnatok a csajnak?:o
2015. jan. 31. 19:16
1/8 anonim válasza:
Nem jelzik.
2015. jan. 31. 19:19
2/8 anonim válasza:
Ilyenkor télen könnyebb, fejbedobom egy hógolyóval. De mindig morcosak lesznek és elzavarnak, és nem értik meg h csak kezdeményeztem.
Olyan buták ezek a nők.
2015. jan. 31. 19:19
3/8 anonim válasza:
Hát ez egy jó kérdés :)
Mosolyog rád, ha látja, hogy épp rá nézel, megpróbál közeledni hozzád, a maga félős módján, kicsit talán nyíltabbak lesz veled, mint másokkal. Sajnos nagyon embertől függ, de ha téged néz és mosolyog, akkor valószínűleg jelezni próbál :) Facebookon nagy valószínűséggel válaszolnánk, ha nyílvánosan szólítod le... megint csak ember függő. Lehet, hogy örülne neki, de lehet, hogy kellementelnül érezné magát.
De a legjobb megoldás, (ha nem közöl egyértelmű jelet) ha oda mész hozzá, és megpróbálsz vele beszélgetni. Ha csak mosolyogtok egymásra, semmi se fog történni :)
2015. jan. 31. 19:28
4/8 anonim válasza:
Bocsánat, "nyíltabb lesz veled mint másokkal".
2015. jan. 31. 19:28
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2015. jan. 31. 19:29
6/8 opened paradise válasza:
A cetli jó lenne.
Amúgy sehogy nagyon.
Mosolygok,néha beszélek egy kicsit.
De aki akar valamit,az kezdeményezze is.
2015. jan. 31. 19:30
7/8 anonim válasza:
Sehogy, mosolygok. Bár nagyon sok lány tetszik és mindegyikre mosolygok de nyílván nem fogják érteni. Nagyon örülnék ha leszolítana vagy bejelölne facén.
2015. jan. 31. 20:01
8/8 anonim válasza:
Én pl nagyon sokat néztem azt a lányt aki tetszett, de megnyílni már nem mertem. Persze akkor még kicsi voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!