Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet valai önbizalmát...

Hogy lehet valai önbizalmát növelni?

Figyelt kérdés

Azon kívül,hogy bókolunk neki..

Azt pedig nem írnám le,hogy jön ez a szerelem témához..

2015. jan. 31. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Éreztetni és bíztatni kell.
2015. jan. 31. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk ha saját magának változtat a gondolkodásmódján.
2015. jan. 31. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Hát ha rohadtul önbizalomhiányos, akkor gyakorlatilag sehogy. Vagyis rengeteg türelem, idő stb. kellene hozzá, de nem biztos, hogy tőle is visszakapod, és lehet, hogy csak leszívja az energiádat. Sok ilyen emberrel beszélgettem már, hónapokon keresztül elég sok mindent megtettem azért, hogy meggyőzzem őket arról, hogy igenis értékes emberek, de semmire sem mentem. Ezért úgy döntöttem, hogy nagy ívben kerülöm azokat, akikről lerí az önizalomhiány.
2015. jan. 31. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem változtat a gondolkodásmódján akkor sehogy.
2015. jan. 31. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Én önbizalom hiányos vagyok, de az általában jót szokott tenni velem amikor biztatnak. De ugyanakkor néhány szóval ennek a teljes ellenkezőjét is eltudják érni nálam. Nagyon befolyásolható vagyok. Sajnos ez van már évek óta. És szerintem ez nem olyan dolog amit meglehetne változtatni. Ez a személyiség egy része.
2015. jan. 31. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó ezzel vitatkoznék, mert mindenki maga alakítja ki a saját személyiségét. Igaz közrejátszik benne a társaság is, de saját maga "dönt", hogy milyen lesz. És igenis meglehet változni. Tapasztalat minden csak elhatározás kérdése, de ha az illetőben nincs meg a változni akarás, ahogy benned sem, akkor sose lesz önbizalma.
2015. jan. 31. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Kívánom, hogy igazad legyen 6-os. Van amikor elhatározom, hogy igenis pozitívabb ember leszek. Nem pedig egy gyáva alak aki úgy gondolja, hogy úgyse fog összejönni a dolog. De vannak olyanok akik azt látják köztük én is, hogy a környezetükben az emberek sokkal sikeresebbek, így természetes, hogy némiképp hat ránk, valamennyire ez az összkép. Hiszen ők valahogy életrevalóbbnak tűnnek, még ha ez nem is fedi a valóságot. De a látszat gyakran egész jól képes berögzülni az emberbe és ezáltal egyfajta hamis kép alakul ki a környezetről és magamról is.

2015. febr. 1. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!