Lányok! Elutasítotok egy férfit, mert hibázott és kiábrandultok belőle. Később van rá esély h megváltozzon a véleményetek?
Szval röviden, randizgattunk, én elrontottam valamit, ezt beismertem, bocsánatot kértem, új esélyt kértem h bizonyíthassak, de ő nem adott lehetőséget sem. Teljesen elzárkózott tőlem, megszakított minden kapcsolatot. Van rá esély h megbékéljen idővel?
Tudom h ez ember függő, de mégis kiváncsi vagyok.
A korotokra is kíváncsi lennék... :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Maradjunk abban, hogy így a kiegészítésekkel kezd kerek lenni a történet....
A leírtakból egyre inkább az derül ki, hogy Ti nem voltatok egy pár...csak szeretted volna!!! Ha ez volt a helyzet, akkor viszont nem volt szerencsés dolog amit csináltál....lehet, hogy túl sok voltál Neki, sietteted a döntést és túl egyoldalúnak érezte a kapcsolatot.
Hányszor találkoztatok? Mennyi ideig tartott az egész?
37F
Nagyon valószínű, hogy az a bizonyos harmadik fél az egyik Exe volt,aki vissza akarta szerezni. Ha ez így van, akkor kimondva-kimondatlanul de egy olyan játékban vettél részt ahol nem győzhettél....még az is lehet, hogy gyakorlatilag esélyed sem volt. Ezt soha nem fogod megtudni, mert ha egyszerre 2 végén égette a gyertyát akkor kussolni fog, mert senki sem szereti kiteregetni a szennyest.
Abból következtetek erre, mert azt mondtad, hogy megszakított Veled mindennemű kapcsolatot....ez akkor logikus viselkedés ha nagyon megbántottad vagy takargatni akar valamit előled!!!
37F
Igen nem voltunk egy pár. 2 randi volt mindössze... Az h 2 végén égette... hát végülis igen. De korrekt volt mert elmondta, még ha nem is részletesen.
Nyilván bennem több érzést keltett ez a rövid időszak, mint benne. Az viszont nyilvánvaló számomra mert láttam rajta h őt is megfogtam. Látszott a szemén, ahogy rámnézett. Neki viszont voltak zavaró körülmények, a másik fiu.
Az meg h ultimátumot adtam neki, ezzel kellemetlen helyzetbe hozta. Akkor este hajnalig fent volt fbkon és gondolom én a barátnőivel megbeszélte az egészet. Úgy döntött és írta is nekem másnap, h neki kellett volna még idő, de tőlem nem kapta meg. Így nem tudott mást tenni mint h elfelejt engem.
Valóban kiábrándító volt, és mivel nem ismert még eléggé, így jogos h dobott. Írta még azt is h nagyon sok bajt okoztam neki. Nem tudom mire gondolt. De gondolom nem akart bennem ismét csalódni.
A sors fintora h én tényleg egy türelmes, kedves férfi vagyok. Pont akkor nem viselkedek úgy mint máskor mikor az lett volna a jó.
Bár egy esélyt sztem megérdemelnék...
No még egyet csavartál a szálon....
Ki kezdeményezte az 1 hetes szünetet?
Ki adott ultimátumot és kinek?
Mit értett azon, hogy bajba sodortad? Mondjuk ez terelés..
Hogyan került szóba a harmadik fél? Amikor elkezdtél találkozgatni vele akkor önként elmondta Neked?
37F
Az egy hét gondolkodási időt ő kérte. Az ultimátumot én adtam neki azzal h megmondtam h nem várok egy hetet rá. Hétvégén találkozni akarok vele, ha nem akkor én lezártnak tekintem a dolgot. Ez volt pénteken. Viszont vasárnap már nem tudtunk volna találkozni, így végülis egy napot adtam neki h eldöntse mi legyen vele.
A 3. Félt ő mondta, de úgy h én rálérdeztem, mert egy fura zenét tett ki, amit nem tudtam mire vélni, csak ezzel tudtam magyarázni h van még valaki. Ez a második randi után volt pár nappal.
Az h mire gondolt a sok bajjal... nem tudom. Talán a csalódásra, és vagy a 3 félre, hogy bekevertem. Nem tudom
Legközelebb ha tényleg kíváncsi vagy mások véleményére akkor részletesen az egész történetet írjad le,mert abból lehet megfelelő következtetéseket levonni.
Most már azt mondom, hogy hibáztál, de legalább nem szándékosan. A csajszi úgy kezdett el veled kavarni, hogy a másik kapcsolatát még nem zárta le és erről elfelejtett Téged informálni. Mivel nem hagytál neki időt a "búcsúra" a másik pasival olyan helyzetbe hoztad amit szeretett volna elkerülni,(valószínűleg veszekedés lett belőle!!) nem úgy alakultak a dolgok, ahogy Ő szerette volna és végül a 2 nyereg közé esett!!!
Ne erőltessed a dolgot....lépj tovább minél hamarabb és kerüld el ezeket az édes hármas szituációkat!!! :)
37F
Tudom h hibáztam. Igyekszem tovább lépni, de nagyon nehéz. Ha valaki megkérdezte volna korábban h milyen egy ideális nő, pontosan az ő belső tulajdonságait kezdtem volna felsorolni. És pluszban még szép is volt :D
Tudom h nem fog megbékélni, de valahol mélyen mégis ezt remélem. Azt is tudom h van másik ilyen lány is... de kitudja h hol? Őt pedig tudom...
De nem várhatok rá, így muszály elfelejtenem.
Köszönöm a segítséget :)
Máskor részletesebb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!