Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Elutasítotok egy...

Lányok! Elutasítotok egy férfit, mert hibázott és kiábrandultok belőle. Később van rá esély h megváltozzon a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szval röviden, randizgattunk, én elrontottam valamit, ezt beismertem, bocsánatot kértem, új esélyt kértem h bizonyíthassak, de ő nem adott lehetőséget sem. Teljesen elzárkózott tőlem, megszakított minden kapcsolatot. Van rá esély h megbékéljen idővel?

Tudom h ez ember függő, de mégis kiváncsi vagyok.

A korotokra is kíváncsi lennék... :)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2015. jan. 30. 22:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Maradjunk abban, hogy így a kiegészítésekkel kezd kerek lenni a történet....

A leírtakból egyre inkább az derül ki, hogy Ti nem voltatok egy pár...csak szeretted volna!!! Ha ez volt a helyzet, akkor viszont nem volt szerencsés dolog amit csináltál....lehet, hogy túl sok voltál Neki, sietteted a döntést és túl egyoldalúnak érezte a kapcsolatot.

Hányszor találkoztatok? Mennyi ideig tartott az egész?

37F

2015. febr. 2. 13:45
 22/28 anonim ***** válasza:

Nagyon valószínű, hogy az a bizonyos harmadik fél az egyik Exe volt,aki vissza akarta szerezni. Ha ez így van, akkor kimondva-kimondatlanul de egy olyan játékban vettél részt ahol nem győzhettél....még az is lehet, hogy gyakorlatilag esélyed sem volt. Ezt soha nem fogod megtudni, mert ha egyszerre 2 végén égette a gyertyát akkor kussolni fog, mert senki sem szereti kiteregetni a szennyest.

Abból következtetek erre, mert azt mondtad, hogy megszakított Veled mindennemű kapcsolatot....ez akkor logikus viselkedés ha nagyon megbántottad vagy takargatni akar valamit előled!!!

37F

2015. febr. 2. 13:51
 23/28 A kérdező kommentje:

Igen nem voltunk egy pár. 2 randi volt mindössze... Az h 2 végén égette... hát végülis igen. De korrekt volt mert elmondta, még ha nem is részletesen.

Nyilván bennem több érzést keltett ez a rövid időszak, mint benne. Az viszont nyilvánvaló számomra mert láttam rajta h őt is megfogtam. Látszott a szemén, ahogy rámnézett. Neki viszont voltak zavaró körülmények, a másik fiu.

Az meg h ultimátumot adtam neki, ezzel kellemetlen helyzetbe hozta. Akkor este hajnalig fent volt fbkon és gondolom én a barátnőivel megbeszélte az egészet. Úgy döntött és írta is nekem másnap, h neki kellett volna még idő, de tőlem nem kapta meg. Így nem tudott mást tenni mint h elfelejt engem.

Valóban kiábrándító volt, és mivel nem ismert még eléggé, így jogos h dobott. Írta még azt is h nagyon sok bajt okoztam neki. Nem tudom mire gondolt. De gondolom nem akart bennem ismét csalódni.

A sors fintora h én tényleg egy türelmes, kedves férfi vagyok. Pont akkor nem viselkedek úgy mint máskor mikor az lett volna a jó.

Bár egy esélyt sztem megérdemelnék...

2015. febr. 2. 14:10
 24/28 anonim ***** válasza:
Na, a barátnők fújták a parazsat! Jobban érdemelsz! Megnézték a képeidet, és az alapján lehordtak mindennek, persze nem azt mondták neki, hogy nem nézel ki jól, hanem más dolgokat, manipulatív banda. Nekem csak olyan nő kell, aki nem beszél meg mindent a barátnőivel, nem akarok ugyanis egy idegenekből álló hálózatnak megfelelni.
2015. febr. 2. 14:29
 25/28 anonim ***** válasza:

No még egyet csavartál a szálon....

Ki kezdeményezte az 1 hetes szünetet?

Ki adott ultimátumot és kinek?

Mit értett azon, hogy bajba sodortad? Mondjuk ez terelés..

Hogyan került szóba a harmadik fél? Amikor elkezdtél találkozgatni vele akkor önként elmondta Neked?

37F

2015. febr. 2. 14:50
 26/28 A kérdező kommentje:

Az egy hét gondolkodási időt ő kérte. Az ultimátumot én adtam neki azzal h megmondtam h nem várok egy hetet rá. Hétvégén találkozni akarok vele, ha nem akkor én lezártnak tekintem a dolgot. Ez volt pénteken. Viszont vasárnap már nem tudtunk volna találkozni, így végülis egy napot adtam neki h eldöntse mi legyen vele.

A 3. Félt ő mondta, de úgy h én rálérdeztem, mert egy fura zenét tett ki, amit nem tudtam mire vélni, csak ezzel tudtam magyarázni h van még valaki. Ez a második randi után volt pár nappal.

Az h mire gondolt a sok bajjal... nem tudom. Talán a csalódásra, és vagy a 3 félre, hogy bekevertem. Nem tudom

2015. febr. 2. 15:28
 27/28 anonim ***** válasza:

Legközelebb ha tényleg kíváncsi vagy mások véleményére akkor részletesen az egész történetet írjad le,mert abból lehet megfelelő következtetéseket levonni.

Most már azt mondom, hogy hibáztál, de legalább nem szándékosan. A csajszi úgy kezdett el veled kavarni, hogy a másik kapcsolatát még nem zárta le és erről elfelejtett Téged informálni. Mivel nem hagytál neki időt a "búcsúra" a másik pasival olyan helyzetbe hoztad amit szeretett volna elkerülni,(valószínűleg veszekedés lett belőle!!) nem úgy alakultak a dolgok, ahogy Ő szerette volna és végül a 2 nyereg közé esett!!!

Ne erőltessed a dolgot....lépj tovább minél hamarabb és kerüld el ezeket az édes hármas szituációkat!!! :)

37F

2015. febr. 2. 15:47
 28/28 A kérdező kommentje:

Tudom h hibáztam. Igyekszem tovább lépni, de nagyon nehéz. Ha valaki megkérdezte volna korábban h milyen egy ideális nő, pontosan az ő belső tulajdonságait kezdtem volna felsorolni. És pluszban még szép is volt :D

Tudom h nem fog megbékélni, de valahol mélyen mégis ezt remélem. Azt is tudom h van másik ilyen lány is... de kitudja h hol? Őt pedig tudom...

De nem várhatok rá, így muszály elfelejtenem.

Köszönöm a segítséget :)

Máskor részletesebb leszek.

2015. febr. 2. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!