Lányok! Elutasítotok egy férfit, mert hibázott és kiábrandultok belőle. Később van rá esély h megváltozzon a véleményetek?
Szval röviden, randizgattunk, én elrontottam valamit, ezt beismertem, bocsánatot kértem, új esélyt kértem h bizonyíthassak, de ő nem adott lehetőséget sem. Teljesen elzárkózott tőlem, megszakított minden kapcsolatot. Van rá esély h megbékéljen idővel?
Tudom h ez ember függő, de mégis kiváncsi vagyok.
A korotokra is kíváncsi lennék... :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Gondolom fiatal vagy még......
Ez az időt kérünk dolog egy szimpla átverés....egy menekülési módszer olyan embereknek akik félnek kimutatni az érzéseiket a másik felé és azt hiszik majd az idő megold mindent és könnyebb lesz a szakítás. Ez csak egy indok volt feléd, egy terelés, nehogy a szemedbe kelljen néznie és átélni azt a kellemetlen helyzetet ami egy kapcsolat befejezésével jár.
37F
26 vagyok.
Kétlem h ebben igazad lenne. Tényleg jól álltunk, de képben volt még egy másik srác is. Azt akarta tisztába tenni, de elrontottam a sürgetéssel.
Rosszul látod a helyzetet!!!
Ez egy süket duma, hogy jött egy másik srác és nem tudott dönteni....ba+ ez nem egy rajongói klub ahol Ő tesz szívességet Neked, hogy mellette lehetsz!!! Ha valaki arra sem méltat, hogy a szemedbe mondja hogy elhagy,főleg egy másik fél miatt, attól túl sok jót ne várj az életben. Azért kerüli a beszélgetést, mert mondania kéne Neked valamit, esetleg kérdéseket tennél fel és ezt nagyon nem akarja, mert hát kiderülne milyen ember is valójában...finoman szólva kínos!!! Egy korrekt partner ilyenkor lezárja a kapcsolatát,őszintén elbúcsúzik a másiktól és nem hitegeti hazugságokkal.
Ha egy Nő kikacsingat egy kapcsolatból akkor azt nem véletlenül teszi...sajnos nem győzted meg arról,hogy Te vagy az igazi, és nyitott szemmel várt a következőre mindaddig amíg biztos nem lett a dolog, nehogy hoppon maradjon. Ezt nevezik "forró váltásnak" és olyan emberek sajátossága akik félnek egyedül maradni, és többnyire a volt partnert mindig ugródeszkának használják.
37F
Mit értesz azon, hogy képben volt? Vele is találkozgatott?
A kapcsolatotok közben jött képbe vagy esetleg egy exről van szó?
37F
Szerintem a kérdező rosszul látja a helyzetet, nem amiatt lett elutasítva, mert siettette a csajt, azt teljesen jól tette, hanem azért, mert a másik pasi jobb volt egy olyan tulajdonságában, ami a lánynak fontos (ez lehet jóképűség, izomzat, pénz, de mivel az emberek nem egyformák, ógörög műveltség, szerelmes versek írása, és bűvésztrükk is).
Ott hibáztál, hogy elhitted az indoklást. AZ INDOKLÁS SOHA NEM IGAZ, ehhez ugyanis egyenesség, gerinc kellene, ami nem elvárás a nőkkel szemben a mai társadalomban. Mindenképp a másikat akarta, de Téged is hülyített, mert jólesett a törődésed, és így nem kellett semmivel viszonoznia.
Reméljük összeházasodnak, a jóképű 20 évig verni fogja, és utána piása, elváltan, két gyerekkel mehet majd nyavalyogni, senkinek se fog kelleni. Te viszont fejlesztheted Magad, és lehetsz vonzóbb, hogy ilyen helyzetekben Téged válasszanak! Bocsásd meg nekik, hogy ilyenek, ősi ösztönök befolyásolják ezt, és ők nem elég erősek, hogy morális szempontokat alkalmazzanak, csak csinálják, amit épp éreznek! És élhetsz Te is az ösztöneid szerint, és Magadnak is megbocsájthatod, ha megdugsz mindenkit, akit tudsz!
Velem randizgatott, de volt még egy srác a multjából. Azt nem mondta h ez ki, exe, egy másik srác akivel randizott, reménytelenül volt abba szerelmes, valali aki átverte? Nem tudom, mikor rákérdeztem annyit mondott h nem szeretne róla beszélni.
Abból is azt gondolom h én voltam a jó helyzetben, mert azt akarta h egy hétig ne találkozzunk csak fbkon beszélgessünk. Addig ő rendbe teszi a dolgait és a jövő héten randizhatunk újból. De én mint egy hülye bepánikoltam a másik sráciatt. És félre értettem azt amit írt. Úgy értettem h egy hétig semmi csak fbk, aztán pedig dönt h találkozzunk-e még.
Pár nappal később olvastam vissza h mit írt. Akkor értettem meg h akart talizni mindenképp, csak időt akart. Én meg annyira pánikba estem h félreolvastam.
Tényleg nagykn megkedveltem, és jártam már így h időt kértek, bár akkor mindketten tudtuk h vége. Ês ez jutott az eszembe. Meg azelőtt úgy éreztem h minden rendben köztünk, és megdöbbentem h lehet mégsem? És nem akartam elveszíteni...
Hát silerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!