Szerintetek, ha 30 éves korig nem találja meg az ember a párját, akkor utána már szinte esély sincs? Hisz késő már . Gyerekvállalás stb szempontjából (? )
Figyelt kérdés
Egyre inkább így érzem. Elteltek a 20-as éveim, nagyon kevés ideig volt párom, de többnyire csak komolytalan kapcsolataim voltak. Elteltek az évek, 18-20 évesen szórakoztam, most már közel a 30-hoz már érzem, hogy egyre kevesebb az időm egy igazi párt találni. El vagyok keseredve. Nem vágyom arra, hogy gyerek és minden nélkül legyen egy élettársam később...2015. jan. 20. 14:03
2/6 anonim válasza:
Ferfikent semmikepp.
Nőkent kicsit neccesebb 30 felett de ha nem hagyod ek magad es teszel az almaidert akkor semmi problema.
4/6 anonim válasza:
Bármikor megtalálhatja valaki a megfelelő párt,ha még nincs akk okkal nincs.Majd lessz.Ne parázz rá,mert az nehezebbé teszi.Inkább gondolj arra hogy bármikor rádköszönthet a szerelem.;-) Sok sikert!
5/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem hagyott el senki.Évek óta egyedül vagyok, csak komolytalan kapcsolataim voltak az elmúlt években.
Nő vagyok.
2015. jan. 20. 14:26
6/6 anonim válasza:
Nő vagy, ha csinos vagy és formában tartod magad akkor nagyon sok férfivel megismerkedhetsz aki kicsit is tetszik neked és eldöntheted h kell e hosszabb távra, nőként ha jól tartod magad válogathatsz és naponta több férfit is megismerhetsz simán.
aztán szűröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!