Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, ha 30 éves korig...

Szerintetek, ha 30 éves korig nem találja meg az ember a párját, akkor utána már szinte esély sincs? Hisz késő már . Gyerekvállalás stb szempontjából (? )

Figyelt kérdés
Egyre inkább így érzem. Elteltek a 20-as éveim, nagyon kevés ideig volt párom, de többnyire csak komolytalan kapcsolataim voltak. Elteltek az évek, 18-20 évesen szórakoztam, most már közel a 30-hoz már érzem, hogy egyre kevesebb az időm egy igazi párt találni. El vagyok keseredve. Nem vágyom arra, hogy gyerek és minden nélkül legyen egy élettársam később...

2015. jan. 20. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmiről nem vagy elkésve. :)
2015. jan. 20. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Ferfikent semmikepp.

Nőkent kicsit neccesebb 30 felett de ha nem hagyod ek magad es teszel az almaidert akkor semmi problema.

2015. jan. 20. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Elhagytak?
2015. jan. 20. 14:06
 4/6 anonim válasza:
Bármikor megtalálhatja valaki a megfelelő párt,ha még nincs akk okkal nincs.Majd lessz.Ne parázz rá,mert az nehezebbé teszi.Inkább gondolj arra hogy bármikor rádköszönthet a szerelem.;-) Sok sikert!
2015. jan. 20. 14:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem,nem hagyott el senki.Évek óta egyedül vagyok, csak komolytalan kapcsolataim voltak az elmúlt években.

Nő vagyok.

2015. jan. 20. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Nő vagy, ha csinos vagy és formában tartod magad akkor nagyon sok férfivel megismerkedhetsz aki kicsit is tetszik neked és eldöntheted h kell e hosszabb távra, nőként ha jól tartod magad válogathatsz és naponta több férfit is megismerhetsz simán.

aztán szűröd

2015. jan. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!