Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ciki megkérdezni hogy találkoz...

Ciki megkérdezni hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy fiú aki 120 km-re lakik.

Még nem találkoztunk, viszont nem tudom, fura érzéseim (jók) vannak vele kapcsolatban.

Vasárnap éjfélkor indul Németországba és márciusba jön csak haza.

Beszéltük hogy mi lenne ha találkoznánk de ő úgy akar hogy indul is utána, viszont olyan későn nekem már nem jó. Viszont a délután jó lenne, és ha nem is utazna el a 120 km-t, én megtenném a felét, és egy középpontban találkoznánk.

Nem tudom hogy merjek-e írni avagy sem, 1 órája hívtam fel, akkor azt mondta hogy megcsörget ha haza ér, barátjával van búcsúzkodás, meg kocsit mosnak. Nem tudom zavarjam-e egy üzenettel, vaagy ami még jó megoldásnak tartok hogyha megcsörget akkor megbeszélem vele, ha nem akkor meg nem égtem be.

Még nem találkoztunk.

2015. jan. 30. 20:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan keresd fel ez ügyben és vesd fel neki ezt, hogy találkozzatok.

Én örülnék neki ha egy lány ilyen helyzetben ezt felvetné.

Úgy venném, hogy ő komolyan gondolja a dolgokat.

2015. jan. 30. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!