Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebből hogy legyen kapcsolat?...

Ebből hogy legyen kapcsolat? (lent)

Figyelt kérdés
Tetszik egy pasi, neki is én. Azt hogy nekem bejön minden közös barátunk tudja. Neki tetszek ez biztos csak közbe rátapadt egy nő aki talán végleg kikerült a képből... Mindegy sokáig ugy tünt nem érdeklem mert arra a csajra tapadt de a lényeg h hogyan kezdeményezzek nőként? Mert sztem a pasinak kéne lépni de ő nagyon félős. Szinte semmikor nem tudok vele dumálni tök tehetetlen vagyok, ha meg kettesbe vagyunk havonta egyszer mindig leblokkolok, meg bármit mondok besértődik sztem azt hiszi nem birom vagy haragszik amért nem rajongok érte feltűnően:|
2015. jan. 30. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ha állandóan megsérted Őt, akkor nem teszel rá épp jó benyomást. Ha meg hidegen viselkedsz vele, akkor nem tudom mit vársz. És nem, nem a pasi dolga a kezdeményezés, hanem azé a félé, aki szeretné, ha történne valami. Esetünkben ez Te vagy.

Legyél vele kedvesebb mindenesetre... a flegmákat nem szeretjük! És mosoly mosoly mosoly!

23/F

2015. jan. 30. 18:27
 2/3 A kérdező kommentje:
De nem sértem meg, mindent sértésnek vesz, amugy az a baj h szomorù is vagyok amiért igy alakult szoval mosolyogni sincs sok kedvem de a legjobb h ő sose mosolyog igy meg néha ugy érzem magam mint egy idióta....pedig tudom h tetszem neki.
2015. jan. 30. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet akkor a hangnem a probléma? Látatlanban nem tudhatom, csak tippelek.

Amúgy meg közeledj hozzá ha akarsz tőle valamit. Magától ez nem fog megoldódni!

2015. jan. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!