Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudtok olyan társkeresőt...

Tudtok olyan társkeresőt ahova 13-14 évesek is regisztrálhatnak?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat szeretnék, mert tudom hogy úgy is jön egy csapat gyökér akik a korom miatt oltogatnának.

2015. jan. 29. 17:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem Én azért jöttem ide oltogatni, mert társkeresel. :)

Nemészinnen! Fújtakarodj!

2015. jan. 29. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
NEM TUDOK DE NEM IS AKAROK!
2015. jan. 29. 17:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem tudok ijenrol.

Amugy meg minek neked tarskereso ? 13 evesen baszni akarsz ?o.0

Vagy menonek talalod hogy nalad 5-6. Evvel fiatalab "parod" legyen ?o.0

2015. jan. 29. 17:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Gyökerek kíméljenek!
2015. jan. 29. 17:23
 5/13 anonim ***** válasza:

Egy 13-14 éves GYEREKnek nem társkeresőn a helye, remélem nincs ilyen és nem is lesz.

Legalább addig ezen a szinten védve vannak a sok agyilag elmaradott, értelmileg sérült férfiaktól akik ezekre a kislányokra gerjednek :D

2015. jan. 29. 17:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok :-) de utolsó, neked azért köszi :-)
2015. jan. 29. 17:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Hali,

Ennyi idősen nem kell társkeresőzni, ez még csak gyerek szerelem... :D

13/L

2015. jan. 29. 17:46
 8/13 anonim ***** válasza:
általános iskola
2015. jan. 29. 17:47
 9/13 anonim ***** válasza:
okmányiroda a személyidért.
2015. jan. 29. 17:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Most vagy pedofil vagy es gyerekeket akarsz toborozni magadnak, vagy valoban egy 13 eves kisfiu aki megbolondult ebben a barom tarsadalomban.

De ha az utobbi akkor ulj ra a kis kukidra es ne akarjal ilyen fiatalon kapcsolatot, eleg lesz az majd 17eves korod korul. Egyebkent azert keresnel part mert maganyos vagy es csokolozgatni szeretnel vagy azert mert tegnap allt fel eloszor a kukid es mar tocsizhetneked van?!

Uljel vissza a seggedre, en 18 eves no vagyok es meg mindig szuz, de ha feltetlenul szexelni akarsz akkor tedd meg h nem egy 13 ev koruli kislannyal hanem akkor keress erre egy erett csajt, eleg ha te ilyen elmezavaros nimfomanias vagy, ne vigyel bele mast is!!!

Bocsi de mikor en voltam 13, akkor javareszt fiu barataim voltak, es meg meno volt a jugio kartya azzal jatszottunk meg fociztunk az utcan...

2015. jan. 29. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!