Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyire abnormáli...

Szerintetek mennyire abnormális és elfogadhatatlan, hogy 25 éves nő létemre 19 éves pasi tetszik, de nagyon? Én is neki mellesleg. A környezetem 'kibukna', ha kiderülne, hogy van köztünk valami.

Figyelt kérdés

Egyébként pont olyan ember vagyok, aki lesz@rja mások véleményét, és csak a saját dolgommal foglalkozom.

Itt viszont nemcsak idegen emberek véleményéről lenne szó, hanem pl. a családjainkról is...:(

2015. jan. 30. 17:26
1 2
 11/13 PearlDiver ***** válasza:
#9 pics or it didn't happen.
2015. jan. 31. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:

#10: Hát lehet. A lényeg, hogy pszichológiai problémája nincsen. A kiskorú házasságához mindkettőnknek beszélni kellett a bíróval, illetve több neves pszichológussal. Mindegyik megmondta, hogy teljesen tiszta a gondolkodásunk. Ti most elkezdhetitek itt mondani, hogy "az akkor sem épelméjű, ha egyszer...", de valahogy én jobban hiszek neves pszichológusoknak, mintsem a ti magánvéleményeteknek.

#11: Akkor én is kérek tőled valami személyes adatot pl. név+lakcím (csak az egyik nem számít), személyi ig.szám, vagy privátban elküldök neked egy kis szöveget, a facebook profilom linkjét, majd küldd el a szöveget nekem. Nem célom a bizonyítás. Én leírom a történetem, azt aki elhiszi elhiszi, aki nem az nem. A képen viszont már látszik az arcom (arc nélkül simán a képre is rávághatnád, hogy hamis), viszont egy anonim oldalon nem szándékozom megosztani (privátban sem), csak ha az illető is ad egy legalább ilyen súlyú ellenértéket.

2015. jan. 31. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs pszichológiai problémája... Ez ugyanolyan, mintha egy 24 éves férfi kezdene ki egy 12 éves kislánnyal. Egyébként jó kis kamu sztori.
2015. jan. 31. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!