Fiúk, ugye nem annyira szimpatikus, ha egy lány csendes és kissé zárkózott? 17/L
Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 15:37
11/21 anonim válasza:
Együtt élni csendes nővel a legjobb, ha egyébként minden téren rendben van. Ha akkor is zárkózott amikor járunk az már gond...
12/21 opened paradise válasza:
Nincs vele bajom,ha amúgy nem 100%-ban az,hanem kapcsolatban feloldódik.
13/21 anonim válasza:
Az ilyen lányok a legvadabbak az ágyban. Ezt tapasztalatból mondom, szóval nekem bejön. :D
15/21 A kérdező kommentje:
Nyilván,ha valakit egyre jobban ismerek,akkor már nem vagyok annyira az.
2015. jan. 30. 15:50
16/21 anonim válasza:
Persze, ezzel semmi baj nincs.
Idővel úgyis kibontakozol.
17/21 anonim válasza:
A kérdés az, hogy mennyi idő alatt. Volt egy nagyon szép miskolci lány, akivel eléggé megértettük egymást, de 1,5 hónap után is nekem kellett mindig írnom neki, egyszer nem jutott eszébe, hogy ő kezdeményezzen. Azért egy idő után engem se hoz már annyira lázba, ha érzem, hogy ennek nincs értelme.
18/21 anonim válasza:
Hát számomra vonzó, mivel én is zárkózott vagyok.
19/21 opened paradise válasza:
Akkor hol itt a probléma?
20/21 anonim válasza:
Szerintem vonzó tulajdonság. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!