Fiúk, ugye nem annyira szimpatikus, ha egy lány csendes és kissé zárkózott? 17/L
Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 15:37
1/21 anonim válasza:
Esetemben nem befolyásoló tényező. De ahogy tapasztaltam, az ilyen lányok a legvadabbak az ágyban.
2/21 anonim válasza:
Lehet felölem csak ne ku r va leen
3/21 anonim válasza:
mindennek megvan a miértje..
az se mindig szimpatikus ha sokat beszél.. :)
4/21 anonim válasza:
na az életképtelen kategória legyen,aki azt várja,hogy majd én kihúzom belőle az egy szavas választ
tudom hogy mindent tőlem várnak a nők,hagyjuk miért,de azért beszélni tudjon már :))))
5/21 anonim válasza:
De, az. Bár ha annyira zárkózott, hogy mindent úgy kell kihúzni belőle, magától nem akar ismerkedni, ő nem mutat érdeklődést felém, akkor tök mindegy, mert egy idő után úgyis hagyom.
6/21 anonim válasza:
Alapvetően szimpatikus, de mivel én is ilyen vagyok, így nem sokra mennénk egymással egy ilyesféle lánnyal.
7/21 anonim válasza:
5 ös akkor enyi erővel senki ne ismerkedjen és igy jöjenek ösze:D
8/21 anonim válasza:
de,szimpatikusabb mint a nagypofájú riß@ncokk
9/21 anonim válasza:
Ha csak abban nyilvánul meg, hogy nem normálatlankodik fennhangon a barátnőivel, az annyira nem gáz. Ha leszólítom és kicsit elpirul, zavarba jön, kicsit szégyenlősen viselkedik, az még aranyos is lehet egy kellően szép lánynál, de az ilyen "bocsi, hogy élek" típusú csajokat annyira nem szeretem.
10/21 anonim válasza:
szimpatikusnak szimpatikus, de soha sem tudom, hogy nekik én szimpatikus vagyok-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!