Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ha egy lány csendes,...

Fiúk, ha egy lány csendes, akkor mit feltételeztek róla?

Figyelt kérdés

Mondjuk ismerősötök elhozza magával valahova, és olyan kis csendes.

mert szerintem én elég unalmasnak tűnhetek kívülről, pedig amikor olyan emberekkel vagyok akiket bírok, akkor sokat nevetnek rajtam, meg rengeteget beszélek :D de sok idegen ember között kb megszólalni se tudok, nem tudom honnan ez a szocfóbia :(

2015. jan. 1. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Azt, hogy álompasit akar ő is, mint a többi lány, de nem tesz érte lófa_szt sem. :)
2015. jan. 1. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen nyílsz meg, szerintem aranyos dolog.
2015. jan. 1. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt feltételezném róla, hogy csendes.

Ez nem fóbia, csak nehezebben oldódsz fel idegen társaságban.

2015. jan. 1. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A szerényebb, csendesebb lányok inkább eseteim általában.

(A pletyisek meg inkább szopjanak le, és amíg teli a lepcses nagy pofájuk, addig se fecsegnek... már bocsánat.)

Hány éves vagy? :)

2015. jan. 1. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, jobban meg kell ismernem. Mert volt olyan, aki csendes volt, de édesen visszafogott, zavarban volt stb., és simán bele tudtam szeretni. meg olyan csendes lány is volt, aki buta volt, mint a föld, azért volt kuka, de beképzelt módon übermacsó pasit akart.
2015. jan. 1. 22:22
 6/9 A kérdező kommentje:

1. és mit kellene tenni? :D

hát tényleg nem fóbia valszeg, de elég szar :D ha sokan vagyunk és egy új ember van, vele jóarc vagyok, de ha én vagyok az az egy, az egy rémálom :D

annak ellenére, hogy a kérdés alapján 14-nek tűnök sajnos 19 vagyok :D

2015. jan. 1. 22:22
 7/9 A kérdező kommentje:
hát igen, valószínűleg engem is butának hisznek, pedig aztán szerintem egyáltalán nem vagyok az (bár van egyáltalán olyan aki azt hiszi magáról? :D)
2015. jan. 1. 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem viszonylag kevés az olyan ember, aki azonnal feltalálja magát vadidegenek között. A kérdés csak az, hogy ez nálad egyszerű "szorongás", vagy komolyabb lelki okok vannak mögötte, pl. tényleges fóbia.

Akiről az előbb meséltem, a lány, akibe belezúgtam, nos, ő is csendesebb fajta volt, de mielőtt találkoztunk volna, vagy 2-3 évig chateltünk, egy időben majdnem minden 2. nap, órák hosszat, mégis annyira zavarban volt a találkozáskor, mintha akkor beszéltünk volna először. Mindegy, mert kis édes volt, és tudtam róla, hogy nem azért visszahúzódó, mert buta lenne. :) Szerintem aki esélyt akar neked adni a komolyabb ismerkedésre, azt nem fogja zavarni a csendességed, és úgyis rájön, hogy nem azért vagy hallgatag, mert ostoba lennél.

2015. jan. 1. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy valószínűleg aranyos. Srác létemre nekem se megy sok idegen között hamar az oldódás. A csendes lányokkal kettesben nagyon jókat lehet beszélgetni :D
2015. jan. 1. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!