Szerintetek szerelmes vagyok? Ez nevezhető annak?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nagyon szeretek, de lényegében utálok is. Ha a közelében vagyok, nem vagyok se zavarba, se semmi, rendesen tudok vele beszélni. de ha nincs ott, hiányzik, esténként róla álmodok, de ha valami nagy baromságot csinál, akkor nem érdekel, és le van tojva. és sosem sopánkodok vagy bánakodok utánna, sose örülök és kezdek el ugrándozni örömömben ha visszaírt facebookon, tehát semmi. Hetente egyszer/kétszer látom. Lehet hogy csak szimplán szeretem, de nem vagyok szerelmes?
Egy 15 éves tánácstalan lány
2015. jan. 29. 22:36
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy feltétlenül definiálni kellene minden érzésedet. Szerintem ez nem szerelem, csak bejön neked. Lehet, hogy ez továbbfejlődik, lehet, hogy nem. Tőle is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!