4 éve szerelmes vagyok egy lányba, és utál [többi lent? ]
Figyelt kérdés
Na szóval, én öt nagyon de nagyon szeretem 4 éve mindennap rá gondolok viszont tavaly tökre tévedésből egy hülye osztálytársam miatt megutált, mert olyan mondott rólam ami nem igaz, ez alatt a gyűlölete alatt összejött egyik osztálytársammal, pár hónapon belül dobta, szegényen látom hogy fáj neki pedig nem ma történt.... az lenne a fő gond hogy én öt nagyon szeretem névnapjára verset is írtam, egész álló nap csak rá gondolok más lány felé hiába voltam nyitót nem tudom elfelejteni, és hát tudod/tudjátok annyira haragszik rám hogy bántott is már lelkileg, nem egyszer sírtam is már ezért, 1 éve már hogy nem szól hozzám és levegőnek is nézz, ez a dolog annyira fáj hogy az összes barátomat eltaszítottam magamtól, mert nem csak depressziós lettem emiatt hanem csak róla tudok beszélni, és őszintén leírom hogy már miatta majdnem öngyilkos is lettem :( 16/F2015. jan. 29. 01:35
1/10 anonim válasza:
Szerintem ha masok hazugsaga miatt utal meg, nem o a megfelelo ember szamodra.. Egyebkent tiztazhatnad vele az igazsagot, nem? Probaltad mar?
2/10 anonim válasza:
Másold ki a szöveget, aztán küld el neki és meg fogja érteni..
3/10 A kérdező kommentje:
Ha nem szól hozzám, úgy nem egyszerű
2015. jan. 29. 01:40
4/10 anonim válasza:
Mèrt nem alszol? Este fèl kettő van. Bèkülj ki vele. Közeledj hozzá. Ènekelj neki egy Kasza dalt, tuti siker. Vagy ugorj elè egy vörös parókába ès adj neki egy gyűrűt.
5/10 anonim válasza:
Vagy csinálj neki ember méretű szalmazsákokat.. XD
6/10 anonim válasza:
4 éve? Ez nem jó... Lépj egyszerűen tovább, ne foglalkozz vele! Millió jó csaj van a világon, miért egy olyan kell, akinek te nem kellesz?
7/10 anonim válasza:
Menj oda, húzd félre és tisztázd vele a dolgokat.
8/10 anonim válasza:
A helyedben hagynám a fenébe,mert csak a fiatal éveidet pazarlod el rá,tök fölöslegesen.
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy jóba vagyok vele:D minden tök rendbe van:)
csak kíváncsi voltam hogy ha ilyen történne miket írnátok:) mindenesetre köszönöm:D
2015. jan. 29. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!