Pff.. a barbizas kicsiknek valo, ok mar homokoznak!
2015. jan. 29. 18:43
12/19 anonim válasza:
Én 12 évesen simsonoztam az volt a szerelmem.
Nagy gyorsan gugliz rá az ájpadon mi is az.
2015. jan. 29. 18:45
13/19 anonim válasza:
Akkor tessék megcsinálni a matematika házi feladatot! Első a tanulás, mert: tanulás->siker->hatalom->pénz->p.na
2015. jan. 29. 18:47
14/19 anonim válasza:
"DE EZ MAS VILAG mint amiben a 10evvel idosebbek notek fel"
Francokat más. :) Én is azt hittem ennyi idősen, de majd 10 év múlva te is csodálkozni fogsz rajta, hogy mennyire nem. Az ember fejlődésének megvannak a tipikus fejlődési szakaszai és ezeknek a viselkedésben megnyilvánuló formái. Ha pedig nem csak az átlagot nézzük, akkor mindig akadnak olyanok akik jóval később vagy korán érnek akár biológiailag, akár lelkileg.
Nekem is volt olyan osztálytársam, aki ennyi idősen már csajokat ujjazott meg és később az ismerősi körükben csak fokozták az egymással szembeni elvárásokat. Engem meg melegnek tartottak, mert nem vettem ebben részt. Nálam egyszerűen később jött az inger egy barátnő után és eleve más formában.
Ezért írtam én is, hogy amennyiben neked nincs TÉNYLEGES igényed barátnőre, csak a trend lekövetése a cél, akkor hagyd. Fog majd jönni a késztetés.
2015. jan. 29. 18:54
15/19 anonim válasza:
#7: Azt mondtad, hogy tippeljünk, miért nincs barátnőd, nem adtál meg semmi vonatkozó infót (pl. próbálkoztál-e egyáltalán és ha igen, hogyan), szóval én arra tippeltem, hogy azért, mert nem is keresel, azért, mert meleg vagy. De ahogy írtam, ez csak tipp. És nem, nem vagyok bunkó. Te viszont homofób vagy.
2015. jan. 29. 18:57
16/19 anonim válasza:
Szerintem ráérsz még. Hidd el nem nagyon maradsz le semmiről, előtted áll az egész élet, és tényleg muszáj tanulni, mert később nagyon nehéz lesz a középiskola, ha általánosban mindig csak szünetben tanulsz órákra:). A csajozással ráérsz majd ha 14-15 éves leszel. NE játsz birkát mert nem menő:). Amúgy csak úgy mellékesen egész helyes vagy (bár ez a kép tényleg előnytelen), pár év múlva annyi barátnőd lesz, hogy meg sem tudod majd számolni:D
15/L
2015. jan. 29. 18:59
17/19 anonim válasza:
#13.: Egyáltalán nem. Bár a társadalom ma már mindenkit egyaránt rákényszerít, hogy irdatlan mennyiségű teljesen hasznavehetetlen tusást halmozzon fel, miközben a legproduktívabb éveit azzal tölti, hogy egy iskolapadban abszolút alkalmatlanná tegyék az önálló életre, befutni nem azok fognak, akik ezt a legjobban hajtják végre, hanem akinek megvannak a kapcsolatai, amik a kompetenciájától függetlenül betolják a megfelelő helyekre. Így lehetséges többek között az, hogy Magyarország egyik legnagyobb városának legnagyobb intézményrendszerét jelenleg olyasvalaki irányítja, aki nem tud megszerkeszteni egy excel-táblázatot. Szóval a kérdező inkább csajozzon, ha sikeres akar lenni, egy érdekkapcsolattal többre megy, mint akár harminc diplomával.
2015. jan. 29. 19:08
18/19 anonim válasza:
Igazad van. Ma már protekció nélkül nem sok esély. De szögezzük le, hogy diploma diploma között is van különbség...
2015. jan. 29. 19:18
19/19 anonim válasza:
Hát,azt csak te tudhatod.Nem vagy csúnya,ne aggódj,de ez önmagában nem elég.Akinek van, az ismerkedik,odamegy a lányhoz aki tetszik neki, udvarol...valahogy így kéne neked is tenni.Keress kitartóbban:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!