A ronda pasiknak nem lesz esélyük a csajoknál? Mások hogy viselik el, hogy nincs esélyük?
Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 10:28
11/17 anonim válasza:
Ez badarság!!! A leginkább akkor nem lesz esélyed ha elkönyveled h nincs esélyed... Én sem vagyok egy adonisz de mindig nagyon szép barátnőim voltak(van), "kocka" vagyok. A legfontosabb h el kell határoznod magad, igen is meg akarod hódítani és hajtani kell! Ha kellene esetleg tippek mit hogyan írj privátban. Amúgy az egyik messze legjobb csajozós skill az Intelligencia!!! ;) Ui: Pár héttel ezelőtt egy boltban láttam egy párt a férfi tag egy Brad Pit volt a csaj meg durván döncike ami még nem is lett volna baj mert lehet a srácnak az ilyen csajok a zsánerei, viszont a csaj úgy beszélt vele mint ha valami rabszolga lenne a csávó meg ezt tűrte is és bólogatott. A lényeg h többnyire a nem tuti pasiknak lesznek a legszebb barátnőik a tuti pasiknak meg a legkevésbé szép csajai. És ez az idő haladtával egyre inkább így lesz! ;) De erről is tudnék még sok mindent írni.... ;)
12/17 anonim válasza:
11-es.
Ez a blablabla,23 éve ezt hallgatom,ezt a hülye szöveget.
Jajj majd lesz neked is,meg állítólag semmi gond nincs velem,mégsem kellek egy nőnek sem...Egy ideig még elhittem ezt a szöveget,aztán a keserű valóság mindig megmutatta,hogy mivel nem helyesnek születtem,így esélyt sem kapok semmire sem egy nőtől sem...
23/F
13/17 anonim válasza:
A Nőknek nem jön be ha pesszimista vagy! Még akkor is határozottnak és magabiztosnak kell tűnnöd ha nagyon nem vagy az! (tudom h ez a legnehezebb része, én is szenvedtem vele eleget mire sikerült) De hidd el h olyan magabiztosságot kapsz utána h ez az egész csak egy rossz emlék lesz... Ez olyan mint egy sakk játszma ha nem lépsz jól az elején még az előtt bukod az egészet mielőtt elkezdődött volna! 31/F
14/17 anonim válasza:
Nekem van egy csávó ismerősöm, aki ronda, úgy néz ki, mint egy beteg tyúk, de mégis szép csaja van, és nem pénzes a srác, gyári munkás. Szóval mindenkinek lehet csaja.
15/17 anonim válasza:
Hát valahogy el kell tűrni. Nincs más lehetőség. Nekem 28 évesen sem volt randim. A magabiztosság meg semmit sem ér, ha az ember annyira ronda, mint pl. én. Eddig csak elutasításokat kaptam.
16/17 anonim válasza:
Sajnos engem is mindig elutasítanak... Ha általában udvarolni próbálok azt a lányok viccnek veszik... Gondolom a külsőm miatt, amin nem tudok ennél jobban változtatni... Rondának születtem.. 18/F
17/17 A kérdező kommentje:
Üdv:A klubban!
2015. jan. 30. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!