Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A ronda pasiknak nem lesz...

A ronda pasiknak nem lesz esélyük a csajoknál? Mások hogy viselik el, hogy nincs esélyük?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 10:28
1 2
 1/17 anonim válasza:
71%
Pénzzel lehet kompenzálni. De hát ilyen az élet.
2015. jan. 29. 10:29
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
De. A ronda csajoknál. Ha te is kategorizálsz, miért várod el, hogy más ne tegye meg?
2015. jan. 29. 10:29
 3/17 anonim ***** válasza:
vidd lejjebb a mércét
2015. jan. 29. 10:32
 4/17 A kérdező kommentje:
Ennél lejjebb már nem lehet!
2015. jan. 29. 10:36
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem sajnos,semmilyen csajnál nincs esély,csak ha jóképűnek születsz...

Én még csúnya sem vagyok,adok is magamra,az öltözködésemre is,ápolt vagyok,tanult ember.

Soha nem kaptam még csak esélyt sem egy csajtól sem,egy randira sem.

Hogy viselem el?Szarul,de ez van.Ilyen az élet,igazságtalan és szar.Meg kell szokni...

23/F

2015. jan. 29. 10:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Ez azért nem annyira egyszerű. Lehet, hogy egzisztenciálisan vagy olyan helyzetben, hogy egy jó érzésű nő nem állna veled szóba. "Ronda" lányokat nem javaslom, mint előttem írták, sajnos nagyobb egóval rendelkeznek, mint a csinosabb társaik. Amit javasolnék, hogy soha ne add fel, főleg ne keseredj el és ne fordulj magadba, bár tudom, hogy mondani könnyű.
2015. jan. 29. 10:39
 7/17 anonim ***** válasza:

a ronda csajoknak sincs esélyük senkinél.

hiába próbálkozhatunk mi kevésbé vonzó pasinál

kiröhög

erről ennyit :D vegyél macskát

2015. jan. 29. 10:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Belenyugvással, beletörődéssel egész jól ki lehet húzni évekig. Nekem sikerül évek óta figyelmen kívül hagyni, és tudomást sem venni a sokadik lekoptatásról, meg arról, hogy szarba se néz egy nő sem (friendzone). Hiába a változni akarás, hiába az alkalmazkodóképesség, hiába az empátia, hiába minden, valakinek ez jutott, ez van! Senki sem lehet George Clooney...
2015. jan. 29. 10:58
 9/17 anonim ***** válasza:
Az első jól mondja! Ha szarásig vagy pénzzel tök mindegy hogy nézel ki minden ujjadra jut legalább egy csaj, ha átlagos vagyonnal rendelkezel és átlagos külsővel úgy még lehet esélyed pár csajnál, de általában nem a legjobbaknál. Ha csóró vagy de jól nézel ki akkor is. De ha átlagnál rondább vagy és átlagos magyar bérből élsz akkor b_szhatod. Lehetsz akármilyen kedves és udvarias, le fogják szarni.
2015. jan. 29. 11:05
 10/17 anonim ***** válasza:
#9: Gondolod, hogy ezt valaha egyetlen nő is be fogja ismerni? :D
2015. jan. 29. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!