Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogy kezdjem? Mit...

Szerintetek hogy kezdjem? Mit lépjek? Mit érezhet?

Figyelt kérdés
SZiasztok!Van egy fiú 14 éves én meg 15 lényeg hogy azt hiszem bele szerettem de nem tudom mit tegyek mert régóta ismerem de kevés alkalmam van beszélni vele...és háááát lehet rám azt mondani hogy önbizalom hiányom van mert az LB-men kívül nem nagyon beszélek másokkal mert nem ismerem őket eléggé...amint mondtam úgy kell lépnem hogy ne nagyon lehessen észrevennie senkinek mert furi lenne ha mindenki tudná és nem akarok másnak fájdalmat okozni azzal hogyha szerelmes belém és én meg nem vagyok belé... hát eléggé összetett

2015. jan. 28. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
most bele szerettél vagy nem. nem lehett érteni.
2015. jan. 28. 19:25
 2/2 A kérdező kommentje:
akkor mondom az egyértelmű válasz a kérdésedre... igen... mert mi lenne az hogy vele álmodom,reggel úgy pattanok kiaz ágyból mintha csak jeges vízzel öntöttek volna le és hogy nem is érdekel a suliban milyen óra van, de dolgozok odafigyelek hogy gyorsabbnak tűnjön az óra hogy hamarabb elteljen és hogy végre lássam a szünetben...vagy az hogy ő már a 3. szerelmem és csak nála vettem észre a pillangókat a gyomromban és ha szek elmegy az étvágyam (ez normális?) nem tom miért de összerándul a gyomrom... olyan érzésem is volt már amikor vele beszéltem (vizuűlis típus vagyok) mintha valami fény venné körül a szívemet és a mellkasomat és olyan meleg meg nyugtató érzés...IGEN
2015. jan. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!