Félek a lányoktól. Hogy győzhetném ezt le?
Amióta az eszemet tudom félek tőlük.Nem merek a szemükbe nézni,nehogy megszólítsanak és beszélgetni kelljen velük.
Minél szebb ,annál jobban félek tőlük.De időssebbektől nem.
Harapunk :) (tényleg,sokszor)
amúgy ugyanígy vagyok a fiúkkal, próbálj meg oldódni :)
ha nem jön össze, 2-3 pálinka segít :D
Szomorú, de nem lesz könnyű :(
#3 Szerintem a nyílvános megaláztatástól fél... Sok csaj reagál nagyon bunkón ha olyan csávó megy oda hozzá aki "úristen mit képzel ez magáról fúj de ronda" akkor kb a létező leghangosabb és legmegalázóbb módon hajtja el... :(
Ha eleve olyan lány érdekel, aki így viszonyul egy fiúhoz, kedves utolsó, akkor jobban jársz azzal, hogy elhajt, mint ha a hátad mögött húz le, veled meg édes és aranyos
Szerintem becsülendő ha odamész valakihez,nem kell tapintatlan se**fejnek lenni senkivel. Szóval ne általánosítsunk :)
Te példál rendesnek tűnsz. De ha csak külsőre látsz 4-5 csajt és mondjuk 2 olyan van köztük akivel szívesen megismerednél... Honnan tudhatod, hogy nem tahók vagy alattomosak? (Mondjuk eljátszanak minden szép és jót aztán első nap mikor nálad alszik másnapra eltűnik a fél berendezés)...
Vannak esetek mikor lerí a külsejéről hogy ilyen... Na őket kerülni... Aztán van pár akik tök rendesnek tűnnek aztán lófityfenét... Nem tudom honnan lehet ezt előre megállapítani.
Mondjuk csak így azt sem tudom hogy lehet kinyomozni hogy van-e barátjuk, heterók-e egyáltalán stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!