Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Félek a lányoktól. Hogy...

Félek a lányoktól. Hogy győzhetném ezt le?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom félek tőlük.Nem merek a szemükbe nézni,nehogy megszólítsanak és beszélgetni kelljen velük.

Minél szebb ,annál jobban félek tőlük.De időssebbektől nem.

2015. jan. 28. 12:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
idős néniktől énisem félek
2015. jan. 28. 12:57
 2/17 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy?
2015. jan. 28. 12:58
 3/17 anonim ***** válasza:
Mitol felsz? Megharap? Ha esetleg a visszautasitastol, akkor elarulom, lesz, aki visszautasit. De ezektol is leszel erosebb es tapasztaltabb! De ha ilyen van, menj a kovetkezo lanyhoz.
 4/17 anonim ***** válasza:

Harapunk :) (tényleg,sokszor)

amúgy ugyanígy vagyok a fiúkkal, próbálj meg oldódni :)

ha nem jön össze, 2-3 pálinka segít :D

5/17 anonim ***** válasza:
69%

Szomorú, de nem lesz könnyű :(

#3 Szerintem a nyílvános megaláztatástól fél... Sok csaj reagál nagyon bunkón ha olyan csávó megy oda hozzá aki "úristen mit képzel ez magáról fúj de ronda" akkor kb a létező leghangosabb és legmegalázóbb módon hajtja el... :(

2015. jan. 28. 13:01
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha eleve olyan lány érdekel, aki így viszonyul egy fiúhoz, kedves utolsó, akkor jobban jársz azzal, hogy elhajt, mint ha a hátad mögött húz le, veled meg édes és aranyos

Szerintem becsülendő ha odamész valakihez,nem kell tapintatlan se**fejnek lenni senkivel. Szóval ne általánosítsunk :)

2015. jan. 28. 13:05
 7/17 anonim ***** válasza:

Te példál rendesnek tűnsz. De ha csak külsőre látsz 4-5 csajt és mondjuk 2 olyan van köztük akivel szívesen megismerednél... Honnan tudhatod, hogy nem tahók vagy alattomosak? (Mondjuk eljátszanak minden szép és jót aztán első nap mikor nálad alszik másnapra eltűnik a fél berendezés)...

Vannak esetek mikor lerí a külsejéről hogy ilyen... Na őket kerülni... Aztán van pár akik tök rendesnek tűnnek aztán lófityfenét... Nem tudom honnan lehet ezt előre megállapítani.

Mondjuk csak így azt sem tudom hogy lehet kinyomozni hogy van-e barátjuk, heterók-e egyáltalán stb...

2015. jan. 28. 13:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Én meg lányként a fiúktól felek :(
2015. jan. 28. 13:15
 9/17 anonim válasza:
szerintem vedd fel mint új sportágat. Eleinte csak egy két szavas beszólások, később egész mondatosak. A gyakorlattal kreatívvá válsz. Dícsérjed őket. Azt imádják. Akkor is ha elhajt, mert nem akarja, hogy ri**ncnak nézzék. Titokban rajtad fog gondolkodni és egyszer megtörik a jég. Minden nőt be lehet cserkészni. Mindet.
2015. jan. 28. 13:15
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem attól félek,hogy elhajt,mert sosem mernék odamenni egy lányhoz.Ha nem alapból félek tőlük.Még beszélgetni se merek velük.Csak öreg asszonyokkal merek beszélgetni.
2015. jan. 28. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!