Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért gondolja azt egy 40-es...

Miért gondolja azt egy 40-es nő (nem a szebbik fajtából), hogy ő jó nő, sőt még a fiatal lányoktól is jobb?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismertem meg egy ilyen nőt.

Időközben kiderült, hogy nagyon meglátszik már rajta az idő és (számomra) nagyon nem vonzó.

Mert nagy a hasa, a bőre sem szép, ráncos, meg alapvetően nem is az a szép nő tipus. Max átlagos lehetett fiatal korában, akkor gondoljátok el mi maradt belöle, ha annyit elmondok róla, hogy ilyen karrierista tipus...

Na és nem tudom lerázni, mert csak irogat és irogat, sokszor hónapos szünetek után ir ujra, hogy higyjem már el neki, hogy ő valójában milyen jó nő, mert neki most is milyen jó pasija van (és küldözget képeket az állitolagos csávóról)...és gondolkodjak el már magamon, hogy mekkora lehetőséget szalasztok el, hogy elutasitom őt, mert ő még az olyan pasiknak is kell, akik mindennap szép fiatal lányokkal lehetnének...

Én meg hiába magyarázom neki, hogy épeszü himnemü embernek nem tudod bemagyarázni, hogy te jo nő vagy, miközben meg nem nézel ki jól.

De lehet tényleg én vagyok a hülye, hogy én a fél karomat odaadnám egy fiatal, vékony, csinos (és legyen csak akár tök átlagos) lányért. De persze nekik nem kellek, mert én nem vagyok magas-sportos-jóképű

Valami vélemény a témában?

Én elég valószinütlennek tartom, hogy egy fiatal, jól kinéző pasi egy ilyen nővel legyen "szerelemből"...egy vicc még rágondolni is. Persze a pénz az más téma.

2014. dec. 2. 19:01
 1/6 A kérdező kommentje:

ja és még pár info:

25 vagyok.

voltam már 40-es nővel, de az szép volt és nem kellett mantráznia, hogy ő szép.

2014. dec. 2. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
túl nagy az egoja
2014. dec. 2. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Először is, van pasija, és veled akar összejönni? Jó kis nőci, nem csoda hogy még nincs családja.

Amúgy én az ilyen tapló típusokat alapból utálom, függetlenül a kinézettől. Ez a nő nem teljesen normális.

2014. dec. 2. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
mondjuk én 6/10 pasi vagyok, és az ő állitolagos pasijai meg ilyen 8/10-ek...na?
2014. dec. 2. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy az neked? Ő tetszik magának és kész. Ha nem érdekel, akkor tiltsd le, vagy ha nem tudod, ne válaszolj a leveleire sőt meg se nyisd őket.

Ne tettesd itt magad, hogy nem tudod lerázni, elég ha nem reagálsz semmire, nem fogadsz tőle semmi üzenetet.

2014. dec. 2. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
91%

Igen, hülye vagy, de kb csak annyira, mint ő. De te is bőven az vagy, ezt le szeretném szögezni. Röhejes, hogy a külsejével jössz és azt fikázod. Mármint... ugyan, ez a szint az óvodásoké. Talán még ők is kreatívabbak.

A másik meg az, hogy te sem vagy főnyeremény. Hiszen még írni sem tudsz helyesen. Meg... idejössz nyavalyogni. Nem tudom, azért... nézz már kicsit magadra is.

2014. dec. 2. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!