Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért félek az olyan lányoktól...

Miért félek az olyan lányoktól, akik valójában tetszenek?

Figyelt kérdés
Általában nehezen tudok beszélni velük,szinte nem tudok megszólalni a közelükbe.Az olyan lányok akik nem tetszenek vagy nem az eseteim azokkal meg eltudok beszélni.(általában "nem szép" lányok)Sok szép lányt elszúrtam a mulyaságomal.Mit lehet ilyenkor tenni?Hogyan változak?
2015. jan. 22. 10:16
 1/8 anonim válasza:
2015. jan. 22. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Próbálkozz olyan lányokkal, aki lehet, hogy nem a legszebbek, de jól kijössz velük. Talán nem véletlen, hogy pont velük tudsz jól elbeszélgetni. Talán pont ők illenek hozzád.
2015. jan. 22. 10:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Pont igy vagyok en is..

Megprobalkozol normalisan beszelni veluk, ragorcsolsz, es nem sikerul..

2015. jan. 22. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Azert felsz, mert a szep lanyoknal tet is van reszedrol, gondolom en.

Noveld az onbizalmad, ok is ugyanolyan emberek, mint barki mas.

2015. jan. 22. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezzel nagyon sokan vannak így, a szépség meg relatív.

Én pl. zavarba jövök annak a társaságában, aki tetszik, pont azért, mert tetszik, és nem akarom elszúrni. Aki nem jön be, annak a visszajelzése nem érdekel olyan mértékben, így az se zavar, ha ilyenek előtt hülyét csinálok magamból, mert nem érdekel. Aki tetszik, azelőtt viszont érdekel, számít a véleménye, szeretném, ha pozitív visszajelzést kapnék tőle, előtte a legjobb formámat akarom adni.

2015. jan. 22. 10:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Huhúú, ismerős eset. Bár jártam már úgy, h a csaj kezdett el beszélgetni velem. Akkor kifejezetten hamar feloldódtam, pedig még pia se volt bennem. Egyébként ez rám is jellemző.. ha tetszik egy csaj, sokkal nehezebben szólítom le. Lehet azért, mert túlságosan is akarom/kívánom, és félek, h vmit nagyon elrontok. Ezért legtöbbször nem is szólítok le nagyon jó nőt...
2015. jan. 22. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is félek,de a fiúktól
2015. jan. 22. 12:07
 8/8 anonim válasza:
Pár kupica pálinka megoldja a nyelvedet. Nem kell sok, csak egy pár, amitől nem beszélsz hülyeségeket, sokkal oldottabban beszélgetsz. Amúgy még erre se lenne szükség, nagy levegő, ránézel, koncentrálsz és beszélsz. Ilyenkor nem szabad mindig csak őt nézni, mert akkor újra és újra zavarba jössz. Pásztázó tekintet a legfontosabb. Ha gondolkodsz, akkor nézz felfelé, mert megzavarhat a tekintete, abban, hogy valami értelmeset válaszolj. Le kell győzni a félelmet. Konkrétan csak fel kell fognod, hogy ha rontasz, akkor csinálj belőle poént, ha még így se jön össze a dolog, akkor majd lesz más, aki értékeli a humort. A lányok szeretik a vicces fiúkat, ha elszúrsz valamit, könnyen viccet csinálhatsz belőle, de az lesz a vicces, nem pedig te leszel vicc. Remélem érzed a különbséget. Érdemes tükör előtt gyakorolni amúgy. :)
2015. jan. 28. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!