Lányok, járnátok olyan sráccal, aki szabadidejében tömegközlekedési eszközöket rongál?
Utolsónak: nem én rongálok, csak kíváncsi voltam arra hogy a csajoknak mennyire jön be az underground életstílus ami Amerikában ezek szerint jobban elfogadott. Nem holmi rongálásról van szó, ez egy fajta életérzés-kifejezés, üzenet a világ felé az alternatív művészet eszközével.
Tudnak születni szép alkotások is: [link]
Bocs, de a graffiti egy művészeti stílus, nem rongálás, szemben a firkálással, aminek viszont semmi értelme. Egy graffitiművészt fel is kérhetnek, hogy fessen ki ezt-azt, nálunk van ilyen autós cég, aminek ilyen a festése, kiváló reklám is, de azért nem minden firka graffiti.
Szóval ne keverjük össze ezt:
ezzel:
Egyébként a kéretlen firkálásra szerintem nincs szükség, úgyis lemossák. Akinek ebben van tehetsége, inkább keresse meg az utat, hogy legálisan csinálhassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!