Hogyan szerezzek önbizalmat?
Figyelt kérdés
Elég szerencsétlennek érzem magam emiatt, hogy nem merek odamenni egy lányhoz se, sőt még ráírni se csak azért, hogy ismerkedjek vele, ami szerintem gáz, de félek attól, hogy elutasítanak, vagy leblokkolok ilyenek, de egyébként meg elbeszélgetek bárkivel aki rámír vagy odajön, pedig úgy érzem most szükségem van kapcsolatra, de egyszerűen képtelen vagyok odamenni vagy ráírni, mit tegyek?
19/F
2015. jan. 28. 10:23
1/4 anonim válasza:
Az Aldi-ban msot akciós.
1 hónap önbizalom most csak 7999 Ft. ! Siess. Elkapkodja majd a sok gerinctelen...
2/4 anonim válasza:
Valahogy le kell magadba ezt gyűrni. Én is lány létemre ehhez hasonló gondokkal küzködöm, de a barátaim mindig mondják, hogy pedig milyen szép vagyok meg hogy sokaknak tetszem...Így könnyebben elfogadom magamat és nagyobb lesz az önbizalmam. :)
3/4 anonim válasza:
Nem kell félni attól, hogy mivan ha visszautasìtanak, 5-ből 4 úgy is nemet fog mondani. Csak nem kell feladni a kezdeti kudarc utàn. Ha meg nem mondanak semmi konkrètat, akkor kár vesződni vele, mert az nemet jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!