Hogyan szerezzek önbizalmat?
nem gondolom magam csúnyának, mondták rám lányok is hogy helyes vagyok, és ha a tükörbe nézek úgy gondolom hogy semmi gond nincs velem, az öltözködésem egyedi de nem alternativ módon csak simán stilusos, az egyetlen gond a magasságommal van, hát elég alacsony vagy
a helyzet az, hogy néha úgy érzem tetszem egy lánynak( vagy csak szeretném azt hinni, nem tudom) de sosem mertem még odamenni.. mindig azon agyalok hogy nem tetszem neki meg minden, és hogy esélyem sincs, meg hogy nem vagyok elég jó
zenélek, edzek(nem rég kezdtem) tehát fejlesztem magam mindenféle módon de valahogy a csajozásnál mindig beparázok.. és valahogy nem megy
eddig egy barátnőm volt ahol ő kezdeményezett,ráadásul neten
hogy tudnám magam megemberelni, hogy tudjak ismerkedni?
előre is köszi a segitséget, 17F
van sulimban egy srác, aki alacsony, stílusos és jóképű.
mármint ez a srác tényleg alacsony, tehát alacsonyabb nálam is jóval azért (lány vagyok és nem égimeszelő).
ami azt illeti, én lennék ilyen fiúval, bár kicsit kellemetlen lenne, hogy alacsonyabb.
tipp: vannak férficipők, amik elvileg magasítanak (nem magassarkú:DD), nézz utána az ilyeneknek, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!