Hogyan viselkedjek vele?
Figyelt kérdés
Egy sráccal már féle éve azon a bizonyos "se veled, se nélküled" szinten vagyunk. Egyszer oda meg vissza van értem, másszor meg mint akit nem is ismer, nem jelentkezik, majd pár hét múlva felbukkan... Viszont nálam érzelmileg most telt be a pohár, úgy érzem, h ebbe a csiki-csuki játékba már belefáradtam. Megírtam neki, h szeretném ezt az egészet lezárni vagy így vagy úgy, mind1 h h csak már zárjuk le. Azonnal belement, megegyeztünk egy napban (persze ez nála sose 100%, mert nem egyszer volt már h az uccsó pillanatban vissza mondta a talit). Ha tényleg összejön a találkozás, akkor h viselkedjek vele? Kedvesen, vagy pedig azért kicsit "szigorúbban"? Nem tudom, h melyik hatásosabb arra, h komolyan vegye, h tényelg ez az utolsó lehetősége ahhoz, h tisztázzon mindent, h mit, miért csinál... Szerintetek? Köszönöm a segítőkész válaszokat!2015. jan. 28. 10:15
1/4 anonim válasza:
Legyél szigorúan kedves :)
Mond neki hogy te örülnél ha minden nap tudnátok beszélni és ha kedvel akkor bele fog menni ha pedig nem képes ezt teljesíteni akkor bántódj meg de nagyon :)
2/4 A kérdező kommentje:
Ha azt mondja, h nem megy bele, akkor nem durcizás lesz :) Hanem egyszerűen lezárom és megmondom, h többet ne keressen, nem fogok neki visza írni stb...:)
2015. jan. 28. 10:50
3/4 anonim válasza:
Gyenge vagy! Nem teszed meg! Tuti!
4/4 A kérdező kommentje:
Unatkozó emberke heló szia! :D
2015. jan. 28. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!