Hogyan viselkedjek majd vele tudom addig van még időm de, mégis hogyan? 20/F
Figyelt kérdés
szóval el kezdtem ismerkedni egy csajjal a nyáron akit nagyon megkedveltem és ő is megkedvelt (legalábbis azt mondta), azóta elutasított(balfék voltam de mégiscsak elutasított) a lényeg hogy jóideig nem sűrűn fogom látni de jövő nyáron minden hétköznap fogom... és ez nekem b@romi ciki lesz. Még mindig kedvelem, én rontottam el (rontottam rá a hülyeségeimmel) és ezzel elkergettem magamtól. :S de régóta nem beszéltünk és nem tudom ő hogyan érez. Az biztos hogy nem túl rózsás nála a helyzetem. Tudom hogy elég kusza amit írtam de kiváncsi vagyok a véleményetekre... A jelek szerint eléggé megutált engem :/2014. okt. 4. 14:25
1/2 anonim válasza:
Jövő nyárig már lehet, hogy palija lesz.
2/2 anonim válasza:
Hát ha kedvelt téged és úgy utasított el akkor 3 lehetőség van szerintem:
1. Kamuzott amikor azt mondta kedvel!
2. Nem tetszel neki csak nem akart megbántani!
3. Túl nyomulós voltál!
Most lett vége a nyárnak, jövő nyárig még millió dolog történhet az is lehet hogy akkor épp egy párt fogtok alkotni, de az is lehet hogy már emlékezni se fogtok egymásra(és így nem lesz ciki).
amúgy meg ha egész nyáron látni fogod előbb utóbb megszokod a jelenlétét és beletörődhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!