Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan viselkedjek én vele?

Hogyan viselkedjek én vele?

Figyelt kérdés
Megbántott az egyik 'fiúbarátom', akinek egyébként tetszem is, ő is nekem. Nem első eset, többször tűnt úgy, hogy füllentget, sőt hazudott is nekem, tudom. Kiábrándultam belőle emberileg (valamelyik nap egy bizonyos cselekedetével betelt a pohár, de azt most nem írom le ide), pedig ha valakinek, nekem mindig volt hozzá kedves szavam, dicsértem, stb szóval nem értem, hogy miért olyat bánt /sz*r le/, aki őt soha. Nem akarok összeveszni vele, mert abból lejönne neki, hogy nekem ez rosszul esik, különben is, azt csinál, amit akar, nem vonhatom kérdőre semmiért...

2014. szept. 13. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Sehogy ne viselkedje vele.Többet ne állj vele szóba,se facebook,se telefon,se email,se sms,se köszönés!!!
2014. szept. 13. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!