Szerintetek rá írjak? Ti már jártatok így?
Szóval nyolcadikas vagyok, 14,5 éves lány és megtetszett egy 12-es 17 éves srác, aki a sulinkba jár.
Belestem, csak rá tudok gondolni, barátnője nincsen.De nem tudom hogy merjek e lépni-e meg nem.Nem merek egyenlőre, mert attól félek hogy visszautasít és az egész suli megfogja tudni, és akkor az nagyon gáz lenne.
Ti már jártatok így? Mit tehetnék?
Köszönöm a válaszokat! :)
Írj rá, veszíteni valód nincsen. (tudom amúgy, könnyű azt mondani, mikor az ember fél a visszautasítástól...)
Mondjuk, egy 17 évesnek szerintem egy 14 éves lány túl fiatal, de egy próbát megér.
21l
Köszönöm a válaszokat!
Anyáék közt is három év van:)
A 14-17 arány szerintem még elfogadható. Én egyidős vagyok veled és rám is van hogy írnak 2évvel fiatalabb lányok. Szerintem teljesen természetes ha ráírsz, előszőr inkább kezdd a témát valami olyasmivel hogy láttad a suliba/suliba menet/esetleg egy pékségbe hasonlók valami olyan dologgal ami közös mert ahhoz mindketten tudtok hozzáfűzni, mindkettőtöknek van róla véleménye. A mizu, miujság-ot egyenlőre szerintem hanyagoljuk, az ráér később és legelsőre így túl egyértelmű lenne a szándékod. Ha viszont szépen lassan megszeretteted magad vele az szerintem sokkal jobb módszer, én is jobban szeretem. A lényeg hogy csak természetesen, mintha egy fiúbarátoddal beszélnél és ne izgulj :)
Remélem segítettem valamennyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!