Fiúk! Milyen stílusú lánxok jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Szégyenlős legyen a lány, bagy makacs öntelt akaratos,kedves, közömbös? Nektek melyik tetszik? Előre is köszi a válaszokat.(más stílust is írhattok, ezeket csak példának írtam.)2015. jan. 27. 13:06
1/14 anonim válasza:
Nekem olyanok jönnek be, akik figyelmesen ellenőrzik a helyesírásukat mielőtt kiírnak egy kérdést.
2/14 anonim válasza:
Kedves, törödő, barátságos, jólelkű, toleráns, olyan akiben megbízhatok.
Amilyne ne: nagyszájú, sértegetős, plázacica, flegma, közömbös/közönyös, elkényesztetett, rosszindulatú.
3/14 anonim válasza:
nagyon kedves rendes odaadó gondoskodó...olyan anyáskodó típusok...ha érdekel részletesebben írj privátot :)
21F
4/14 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Kösz a segítséget. Máskor jobban figyelek...
Ha nem tetszik a kérdés ne válaszolj!
2015. jan. 27. 13:17
5/14 anonim válasza:
szégyenlősök nagyon aranyosak :)
6/14 anonim válasza:
Hú azért itt elég sok a kritérium :D
Nekem annyi kéne, h legyen emberséges, kedves és NŐIES!
(Am inkább a szégyenlős legyen) F/24
7/14 A kérdező kommentje:
Egyedülállóan halnék meg, ha mindenkinek ugyanolyan ízlése lenne, mint a válaszolóknak. :D
2015. jan. 27. 14:24
8/14 anonim válasza:
Ne legyen szégyenlős, hanem bevállalós legyen!
9/14 anonim válasza:
NE legyen öntelt, se nagyképű, se misszpics**a.
Legyen tele élettel, legyen érett álljon 2 lábbal a földön, legyen bevállalós.
10/14 A kérdező kommentje:
Haladunk:D
Egyébként köszi a válaszokat. :)
2015. jan. 27. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!