Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk 25 felett! Nektek milyen...

Fiúk 25 felett! Nektek milyen stílusú lány jön be?

Figyelt kérdés
Lapos cipős/tornacipős és farmeres sportos lányok vagy az elegánsabb magassarkúban, ruhákban, szövetkabátban vagy bundában (most télen) járó elegáns és a divatot követő lányok? Mennyire fontos hogy a lány igényes és jól öltözött legyen, sminkeljen és foglalkozon magával? Kort is írjatok légyszi!
2015. jan. 10. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:

A nőiesek!

Ezektől a converse cipőktől például feláll a szőr a hátamon! Én is igényesen próbálok öltözködni (itt nem öltöny/nyakkendőre gondolok) és ezt elvárom a lányokttól is.

2015. jan. 10. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem a ruha alapján döntök. Ha tetszik arcra, és van egy normális belső stílusa, akkor felőlem lehet szakadt ruhában is.

De ha mindenképp dönteni kell, akkor a 2. felejtős, nekem nem kell egy plázában órákat töltő csaj, aki ruhamegszállott. Smink minimális legyen, vagy egyáltalán ne használjon, legyen természetes. Persze azért a tisztálkodásra figyeljen oda.

2015. jan. 10. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Kezdjük pl. azzal, hogy nem fiú, hanem férfi vagyok, és nem lányt, hanem nőt keresek.

27/F

2015. jan. 10. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
hmmm... 25 felett én még nem láttam tornacipős, converzes nőket. Pedig elég sok rétegnél megfordulok.
2015. jan. 10. 21:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Ide írjatok ne nekem privit
2015. jan. 10. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Bármelyik lehet jó.

Az utcán azért többnyire igényesen nőiesen vannak felöltözve a nők, a nők és nem azok akikben nincs nőiesség.

Egy sportcipő egy farmer egy hosszabb pulcsiféle is ugyanúgy lehet nőies.

Minden attól függ, hogy ki hordja, hogy ki van a ruhában.

2015. jan. 10. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:

elegánsabb tetszik mindenképp. Ez van...ilyen vagyok

24/F

2015. jan. 10. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem az első variáció tetszik :)

F 28

2015. jan. 10. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyébként sokan felvesznek egy rövidebb derékig érő kabátot, egy segg alá érő hosszú felsőt, egy farmer vagy fekete naci egy téli cipőféle kisebb sarokkal és elég, és ugyanúgy nőies.

ezek mind jók

[link]

[link]

2015. jan. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!