Szerintetek van olyan lány, aki parancsolgató stílusú, csak saját magával törődik, emellett jól néz ki és élvezné ha lenne egy csicskája?
Olyan, akivel elvégeztethetne mindent amihez nincs kedve (házimunkát, bevásárlást, stb), ha stresszes, feszült napja van, levezethetné a csicskán a feszültséget.
Egy egyoldalú viszony, ami csak a szigorú jó nő érdekeit szolgálja. A csicska pedig megtesz mindent hogy a lánynak jó kedve legyen.
Hidd el nem egyszerű ilyen lányt találni. Van aki parancsolgató stílusú, mégsem annyira hogy élvezze ha van egy csicskája akit ugráltathat:)
Egyszer láttam egy igen szép lányt aki a taxissal üvöltözött kemény stílusban, akkor ha a taxis helyében lettem volna, kb. térdelve könyörögtem volna a bocsánatáért és felajánlottam volna hogy 1 hónapig ingyen sofőrje leszek:)
Furának lehet hogy fura, de én nagyon élvezném:)
Valahogy ha meglátok egy vonzó, parancsolgató stílusú csajt, elolvadok a helyzettől:)
A férfi társadalom szégyene vagy. Konkrétan kitagadnálak a férfiak közül, ha tehetném.
Ennyire elkeseredett ficsúr vagy? Ennyire nem találtál magadnak csajt, hogy pszichikai úton ez az állapot egy ilyen elferdült elmeállapottá fejlődött, hogy már bármit képes lennél megtenni, hogy egy nő akár csak elviselje a jelenlétedet, hogy ezért szó szerint megalázkodnál emberi mivoltodban? Rettentően elkeserít, hogy élnek közöttünk ilyen semmirevaló, hitvány véglények.
Taigetosz-pozitív.
Uhh, hát nem mondhatnám hogy nyitott gondolkodású vagy:) Ha idősebb vagy, még érthető. Elmagyarázom röviden: ez egyfajta szexuális töltetű játék, én élvezem ha megalázkodhatom egy gyönyörű nő előtt. Ha pedig ő is élvezi, és tetszik neki ha játszhat velem, akkor ez mindkettőnk örömére és előnyére szolgál.
Nem vagyunk már a 18. században, hogy valamiféle "szabálykönyv" szerint állhat szóba egy felnőtt nő és férfi:)
Légy kicsit nyitottabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!