Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Csak akkor adjátok...

Lányok! Csak akkor adjátok meg a számotokat egy pasinak, ha szimpatikus nektek?

Figyelt kérdés

Sokszor tapasztaltam, hogy megadják a számukat - tudom, hogy az övék, mert meg is csörgetem őket rögtön, hogy az enyémet is el tudja menteni - , de utána vagy nem veszi fel, vagy kinyomja a többség.

Miért adtok reményt, ha esélyt nem?

Élvezitek, hogy játszotok a pasikkal?

2015. jan. 27. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos élvezik. Ma már a nők többsége sem angyal, szereti hülyíteni a másikat.
2015. jan. 27. 12:22
 2/9 Livike_Baba válasza:
58%

Szinte biztos, hogy nem csak egyszer próbáltad hívni őket. Márpedig nőként mondom, hogy egy nőt maximum egyszer hívunk, miután megadta a számát.

Nagyon-nagyon-nagy ritkán esetleg kétszer. Kettőnél többször még akkor sem, ha az utcán tart a 3. világháború vagy a templomban az oltárra leszállt Jézus!

Egy nő ne érezze, hogy fontos vagy neki. Akkor a megfelelési kényszer (evolúciós ösztön) miatt úgyis keresni fog.

Lehet bennem van a hiba, de nekem is jobban bejönnek az olyan pasik, akik bunkóznak és macsóskodnak. Ha egy pasi engem nem tart elég jó nőnek, bármit megtennék neki, hogy bizonyítsak. Persze jó pasinak kell lennie, és ne legyen a templom egere.

21/l

2015. jan. 27. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:

1: Hát te nagyon hülye vagy.

Egyszerűen lehetséges, hogy máshogy gondolkozom egy férfiról amikor megadom neki a számom, mint amikor oda jutunk hogy fel is hív.

5-ből kb. 3 férfinak veszem fel a telefont, akinek megadom a számom. Ez így van rendjén. Nem azért, mert szemét köcsög vagyok, hanem mert meggondolom magam az adott férfival kapcsolatban.

2015. jan. 27. 12:35
 4/9 A kérdező kommentje:

#2-es: Ez is egy szemlélet, de én pasiként reménykedem benne, hogy nem csak ilyen nők vannak. Ja... "templom egere" - Tipikusan az a nő lehetsz, aki azt mondja: "Engem nem érdekel a pénz, csak legyen!" o.O

#3-as: Lehet neked ez így természetes, de én azért elvárnám, hogy - ha már meggondolta magát - annyit visszabüfögjön: "Kopj le köcsög!" - ez is jobb lenne, mint a semmi.

2015. jan. 27. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem gondolok semmi szuper rosszat egy férfiról, akit nem keresek. Nem gondolom azt, hogy köcsög, amit te is mondtál.
2015. jan. 27. 12:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem is feltételeztem ezt... félreértetté!

"Kopj le köcsög!" - szimplán ironikus akartam lenni, hogy kb. ez is jobb lenne, ha ezt hallanám, mint a bizonytalanság, hogy miért nem veszi fel.

Szóból ért az ember!

2015. jan. 27. 12:48
 7/9 A kérdező kommentje:
*félreértettél
2015. jan. 27. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Két esetben adom meg a számomat (és ez független attól, hogy ismerkedés a cél, vagy üzletelés, vagy barátság... stb.), találkozó miatt, illetve ha megbízom az illetőben annyira, hogy ne éljen vele vissza (egyszer egy ismerősöm kiadta a telefonszámomat biztosítási ügynöknek úgy, hogy nem kérdezett meg, hogy megadhatja-e ilyen célra).
2015. jan. 27. 12:54
 9/9 anonim válasza:
Még akkor se.
2015. jan. 27. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!