Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most fogok találkozni egy...

Most fogok találkozni egy lánnyal és nagyon nagyon nagyon ideges vagyok, ha nem leszek neki szimpatikus vagy nem tudom. Mit tegyek hogy ne parázzak ennyire, hogy nem leszek neki szimpi?

Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem o is ugyanugy izgul mint te es hasonlo gondjai vannak..
2015. jan. 20. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Szerintem is:

Szerinted kedves első válaszoló, meg úgy mindenkihez szól most a kérdés.

Felhívjam ma és beszélgessünk erről kicsit vagy inkább ne ?

2015. jan. 20. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor a most nem ma van?
2015. jan. 20. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg hany evesek vagytok..de ha eleg idosek akkor ha nem veszi tolakodasnak akkor jo otlet..(#1 lennek)
2015. jan. 20. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Mikor találkoztok?

Felhívhatod ha amúgy is szoktatok beszélni de ne ezzel ronts rá hogy basszus te is tök ideg vagy?? :))

Beszélgessetek és amikor elköszönnétek vagy olyanra kerülni a kérdés akkor kérdezd meg h izgul már? Vagy valami ilyesmi. De szerintem ő is ennyire "tart" a dologtól mint te.

Add önmagad és nem lesz gond!

2015. jan. 20. 17:41
 6/6 PearlDiver ***** válasza:

Mi lenne, ha nem magaddal lennél elfoglalva, hogy én ilyen meg olyan ideges vagyok, jaj mi lesz velem, hanem inkább rá koncentrálnál, hogy ő milyen érdekes ember, csinos lány, és hogy megismerd egyre jobban?

Szerintem több értelme lenne, és az idegességedről is elterelné a figyelmedet.

2015. jan. 20. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!