Van itt olyan fiú aki felmeri vállalni magát Debrecenből kapcsolat keresésre? 17/L
Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki nekem állítaná a kést hogy ne neten keressek másik félt, azelőtt szeretnék elmondani pár mondatot. Én magam sem vagyok híve az internetes ismerkedésnek. Sőt.. de ráadtam a fejemet, hisz végülis egyszer élünk. Talán még ha nem is kapcsolat de egy jo barátság is kialakulhat belőle. 17 éves vagyok, gimnáziumban tanulok. 173magas. Edzek, fotózok és egyéb tevékenységek. Nem mondanám magam csúnyának, de álom alakkal rendelkezőnek sem, de nemhiába a sport az életemben egyszer elérem álmaim alakját is. :) Érdekelne kire hogyan hatott ez a pár sor. Szívesen olcasok bárkitől véleményt ha építő jellegű legyen az negatív vagy pozitív. Köszönöm. :)2015. jan. 27. 00:33
1/14 anonim válasza:
Takarodj bulizni,ott vannak az alompasijaid.
2/14 A kérdező kommentje:
Miért kell egyből támadóan regálni? Nem járok bulizni, max 3/4 évente 1 szer. Ne írj le kérlek úgy hogy nem ismered ezt az oldalamat.
2015. jan. 27. 00:40
3/14 anonim válasza:
Szamomra nagyon szimpatikusnak tunsz, de tobb okbol kifolyolag sem en vagyok akit keresel. De biztosan talalsz majd valakit, aki a masik feled lesz :)
4/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Köszönöm szépen az őszinte véleményed és a jókívánságot! :)
2015. jan. 27. 00:47
5/14 anonim válasza:
Im sorry Miss Jackson...Im not 4 real :)
6/14 anonim válasza:
Debrecen a GYK fovarosa vagy mi?:D
7/14 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint itt túlnyomó többségben inkább budapesti emberek vannak. :)
2015. jan. 27. 01:01
8/14 anonim válasza:
Egyetlen dolog nem tetszik csak ebből a pár sorból, a Debrecen.
9/14 A kérdező kommentje:
Ezen sajnos nem tudok változtatni.
2015. jan. 27. 01:04
10/14 anonim válasza:
Én meg elmondom, hogy semmi kivetni valót nem találok az internetes ismerkedésben. Egy kapcsolat minőségét nem az fogja meghatározni, hogy az első mondatváltás hol történik.
Pláne, mióta rátaláltam életem szerelmére. Igen, internetes ismerkedésből alakult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!