Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ázsia fiúk Debrecenből? (:

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsia fiúk Debrecenből? (:

Figyelt kérdés

Debrecenből (!) és közeléből szeretnék ismerkedni ázsiai fiúkkal kapcsolat céljából! Tudnátok ajánlani nekem helyeket , ahol rájuk találhatok?

Köszönöm! :)

2012. máj. 16. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
határozottan orvosi egyetem. meg a plázában a mekiben keresgélj.
2012. máj. 16. 21:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Én haverral bementem az egyik ázsiai boltba, dea srác nem értett még magyarul sem, tanulj kínaiul és nagy sikereid lesznek.
2012. máj. 16. 21:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy nem beszélik a nyelvet, de a legtöbb itt élő külföldi tud angolul. :)
2012. máj. 16. 21:14
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Vigyázz, azt beszélik kicsi a p*csük.
2012. máj. 16. 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Plázában, fórumban. A fórummal szemben a kínai ruhaboltban talán...
2012. máj. 16. 21:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Te vagy az Vivi?? :O xD
2012. máj. 23. 17:23
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Itt debrecenben egyre tobb az azsiai , arab, neger es egyeb fajtaju ember

tele vannak loveval, mindig taxiznak vagy draga sportkocsival jarnak, hencegnek kotekednek azt hiszik itt ők az istenek a nőinket is fűzik agyra fore,

csak ki kell menned az utcara es maris belebotlasz egybe...........

27f (tűzolto tiszt)

2012. máj. 23. 17:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Tényleg tele van Debrecen kőgazdag ázsiaiakkal, arabokkal, irániakkal, négerekkel.

De mindenhova taxival járnak, legalábbis nagyobb részük, ezért nem fogsz velük a buszon összefutni túl sűrűn.

Az meg egy nagy tévhit, hogy az itt tanuló diákok jól beszélnének angolul. A szomszédban vietnamiak laknak, orvosisok, de angolul csak makognak egy kicsit. És rettenetesen büdös szagok áramlanak ki a lakásukból...

2012. máj. 23. 17:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem egyik barátnőm 3 évig volt együtt egy arab csávóval. Valamit még össze is szedett tőle. Mert kezdetben űű, de megfogta őt a csaj, ez kb tartott 2 évig, majd folyatta mellette ugyanott, ahol korábban abbahagyta.

Inkább európaival kezdj!!!

24L

2012. júl. 2. 21:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó, de nem ez volt a kérdés. Európaitól is összeszedhetek bármit, ez nem ettől függ. :)
2012. júl. 3. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!