Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aki nem menő srác, azt észre...

Aki nem menő srác, azt észre sem veszik a nők?

Figyelt kérdés
Vagy észreveszik, csak nem akarnak velük kezdeni?

2015. jan. 25. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Azért buknak a szép lányok ezekre a szutykokra, mert lehet, hogy mind csicska, de önbizalmuk az van! Ezt valahol értékelik.
2015. jan. 25. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem unjátok még?
2015. jan. 25. 23:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez végül is érthető, de ennél tovább nem látnak, vagy hogy van ez?
2015. jan. 25. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Nők, buták.

Hitesd el velük h te kellesz nekik és a lábad előtt hever mind.

2015. jan. 25. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 OTT A POOOONT! Már mint a 2. sor.
2015. jan. 25. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Lopott duma, valaki ezt nagyon részletesen kifejtette, és új értelmet adott a nőzésemnek. Jó ez az oldal.
2015. jan. 25. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Hülyeségeket írtok. Én nem vagyok menő, mégis mindig van nőm. Nincs sok barátom. A suliban alig beszélek az iskolatársakkal. Kevés ismerősöm, haverom és hasonlóm van, inkább csak néhány nagyon jó barátom. Általában nem vagyok beszédes sem. Mégis mindig van nőm, ha akarok. Akár alkalmi, akár tartós kapcsolat.

A nagy titok: Kezdeményezek. Meglévő tulajdonságaim: Kezdeményőkészség, magabiztosság, dominancia, tökösség, önbizalom.

Oda merek menni egy nekem tetsző lányhoz bárhol és bármikor. Akár éjszakai szórakozóhelyen. Akár nappal az utcán, a buszon, a szupermarketben, a ruhaboltban vagy a plázában. Bárhol. Odamegyek, megszólítom. Ha minden jól megy akkor érdeklődést keltek benne magam iránt, aztán elkérem a számát. Randizunk, megcsókolom, lefekszünk aztán vagy lesz több is, vagy nem. 2014-ben 5 lánnyal voltam.

Lehetsz bármilyen menő vagy nem menő, egy dolog kell első körben a csajozáshoz: Bármikor és bárhol oda mersz menni egy neked tetsző lányhoz beszélgetést kezdeni vele, ami után max. 20 perc alatt elkéred a telefonszámát.

22/F

2015. jan. 25. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!