Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebbe beleőrülök! Mit tehetnék?...

Ebbe beleőrülök! Mit tehetnék? (F)

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon zavart ez az egész Valentin nap kérdés,de már egyre jobban felidegesít,és elszomorít a tudat,hogy Valentin napon nincs senki mellettem. Eddig közönséges napnak hittem,és talán az is, de hogy újra,és újra átélem,hogy nincs senki mellettem,ez iszonyat boldogtalanná tesz. 19éves vagyok,és nem volt soha barátnőm,de szeretném már valakivel eltölteni a Valentin napot,valakivel aki szeret. Kezdek beleőrülni ebbe az egész dologba,hogy nem volt még barátnőm. Mit tehetnék,hogy ne őrüljek meg teljesen?

2015. jan. 25. 21:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Egyébként írd le pontosan, hogy hol vannak a problémáid az ismerkedésben, és megpróbálunk megoldást találni rá.
2015. jan. 25. 21:55
 32/37 anonim válasza:
31-es nagyon jól mondja!
2015. jan. 25. 21:58
 33/37 A kérdező kommentje:
Középiskolába sajnos fiu suliba mentem,ahol meg lany osztalytarsam sem volt..es olyan haverom se,aki el jarna velem bulizni. Altalanosban meg meg nem voltam keszen egy kapcsolatra,elegge keson ero tipus vagyok. Ezert nem igen volt lehetosegem csajokkal ismerkedni,es beszelgetni, es igy 19eves fejjel meg nagyon nehez odamenni lanyokhoz beszelgetni,ha eddig nemigen csinaltam. De koszi h megprobaltok segiteni. Tenyleg.
2015. jan. 25. 22:07
 34/37 anonim ***** válasza:

Tegyük fel látok egy lányt mondjuk sziget fesztiválon a barátnőivel és beszélgetnek egy padon.

Hogyan közelítsek feléjük?

Milyen bevált módszerek, tapasztalatok vannak?

Lányok ti minek örülnétek, ha tetszik a srác, hogyan közelítsen felétek?

2015. jan. 25. 22:08
 35/37 anonim ***** válasza:

Srácok, szerintem kezdjük az egészet az alapoktól. Addig felesleges tippeket adni, amíg az embernek nincs az önbizalma a helyén.

Tehát Kérdező, és előttem szóló:

Az önbizalmatok megvan ahhoz, hogy megszólítsatok egy ismeretlen lányt nyilvános helyen? Amíg ez nincs rendben, addig nem lehet továbblépni.

2015. jan. 25. 22:23
 36/37 anonim ***** válasza:

Hozzám a fiúk általában egyszerűen közelednek: -Szia, hogy vagy? XY-vagyok, már láttalak néhányszor és gondoltam beszélgethetnénk.

Ami nagyon fontos, hogy ne legyél ittas állapotban eközben. Értem én, hogy az segít ellazulni, de könnyen mondhatsz hülyeségeket.

Szóval próbálj meg könnyed lenni, de nem baj ha kicsit zavarban vagy, az aranyos.

Szívesen segítek bármilyen kérdésed van. :)

2015. jan. 25. 22:24
 37/37 A kérdező kommentje:
35 es ha nincs helyen az onbizalmam? Valami tanacs,amivel helyre lehetne pofozni?
2015. jan. 25. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!